Злата Огнєвіч вперше розповіла про хворобу, яку не може подолати багато років: “Приступи кожні 2-3 дні”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч зізналася, що з дитинства страждає на моторошний головний біль. Артистка пройшла багато обстежень, але діагноз їй так і не встановили.

Злата Огнєвіч – відома українська співачка та учасниця другого сезону шоу “Холостячка”. Крім того, Злата ще є блогером. В Інстаграм-блозі артистка показує свою щоденну рутину, роботу, а також ділиться з підписниками секретами.

Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Злата Огневич уперше розповіла, що має серйозні проблеми зі здоров’ям, які переслідують її з дитинства. Дівчина страждає від сильного головного болю і їй практично не допомагають ліки. Від сильного болю з’являються й інші симптоми – нудота і погане самопочуття.

Такий стан може тривати по два тижні, і напади повторюються кожні 2-3 дні.

, – розповіла Злата.

Злата Огневич
Злата Огнєвіч вперше розповіла про хворобу, яку не може подолати багато років

Артистка зізнається, що пройшла велику кількість обстежень, але діагноз їй так і не поставили. Також Злата пробувала різні методики лікування мігрені, але жоден з них не допоміг. Головним болем дівчина страждає з дитинства і якщо тоді їй хоч трохи допомагали ліки, то зараз користі від препаратів практично немає.

Приступи болю наздоганяли співачку і під час виступів. Злата зізнається, що не впасти на сцені їй допомагала стійка з мікрофоном.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Злата Огнєвіч намагається зробити все, щоб допомогти рідній країні та постраждалим людям. Перші місяці війни дівчина активно волонтерила, а згодом Злата поїхала до США, де разом із іншими артистами давала благодійні концерти. Огнєвіч розповіла, що на ці виступи допомогли зібрати понад 2 мільйони гривень, які вона передала на допомогу Україні. З цих надходжень закупили техніку, амуніцію, яку відправлять на передову.

До речі, Злата Огневич родом із Криму. 2020 року дівчина допомогла своїм батькам виїхати з окупованої частини України та поселила рідних у Київській області. Дівчина зізнається, що її батьки завжди підтримували Україну, тож питання переїзду з Криму порушувалося ще з 2014 року.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.