Таюне: Все, що відомо про таємну любов Олега Винника – біографія, фото, цікаві факти

Олег Винник щасливий, у нього є кохана жінка. Так говориться в офіційній біографії. Але ж співак жодного разу не показував ту саму улюблену жінку-вовчицю, якій присвячує всі найромантичніші пісні. Інформація про Таюне з'явилася зовсім нещодавно. Так, хто ж вона?

Таюне – не темна, а світла конячка біографії Олега Винника. Вона яскрава блондинка з красивим голосом. Очевидно, що вона дружить з відомим співаком, всі ЗМІ приписують роман Таюне і Олегу, але офіційних відносин вони ще жодного разу не підтверджували. Саме тому в Мережі багато розмов про те, що це не відносини, а піар.

Таюне - тайная жена Олега Винника
Таюне – таємна дружина Олега Винника

У будь-якому випадку, до конкретних заяв Олега Винника всі замітки в засобах масової інформації лише здогадки, тому сьогодні ми не будемо оперувати домислами. Постараємося в цьому матеріалі розповісти всю достовірну інформацію, відому про Таюне.

З якого ж “тіста зліплена ” жінка, з якою Олег Винник проводить багато часу?

Факт №1 про Таюне – біографія

Таюне: Как менялась певица за свою жизнь
Таюне: Як змінювалася співачка за своє життя

У Мережі немає офіційної біографії Таюне, на майданчику Вікіпедії – в тому числі, тому про неї відомо лише те, що вона говорить про себе в рідкісних інтерв’ю. Створюється враження, що вона фігура, яка щось приховує або не любить розповідати про себе.

Факт №2 про Таюне – сольна кар’єра

Таюне не тільки виступає разом з Олегом Винником, вона є його бек-вокалісткою, також дівчина виходить на сцену сама. Наприклад, на “Українській пісні року” Таюне виступила сольно, і відразу поповзли чутки, що вона хоче піти від кумира мільйонів, щоб будувати окрему кар’єру. Але Таюне зізналася – це не так, усі її сольні пісні пише Олег Винник, вона виступає окремо від нього, але при цьому популяризує його талант. Ось так…

Таюне - очень яркая. Красивая пара для Олега Винника
Таюне – дуже яскрава. Красива пара для Олега Винника

Факт №3 про Таюне – наряди

Складно не помітити яскраві сукні Таюне під час концерту Олега Винника, але підбирають образи не відомі дизайнери, а сам Олег. Таюне радиться з ним і ретельно продумає наряд під кожну пісню свого творчого гуру.

Таюне и Олег Винник не любят говорить о личной жизни
Таюне і Олег Винник не люблять говорити про особисте життя

Факт №4 про Таюне – зустріч з Винником

Таїсія Сватко – справжнє ім’я Таюне до зустрічі з Олегом Винником, яка відбулася в 90-е. Ніякої достовірної інформації немає, але чутки, які доходять від друзів пари говорять про те, що Олег і Таюне познайомилися в музичному гуртожитку. Після яскравого і творчого роману зіграли гучне весілля на сотню гостей, але дата свята не відома.

Факт №5 про Таюне – син Олега Винника

У 2015 році Олег Винник зізнався, що у нього є син Юліан. Звичайно, він не говорив, хто є матір’ю хлопчика. Можливо, це Таюне.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.