Біда спіткала Олю Полякову прямо посеред концерту: Суперблондинка втратила на сцені сукню (Відео)

Суперблондинка української естради Оля Полякова одного разу потрапила до незабутнього конфузу на сцені. Біда спіткала артистку посеред концерту на очах у великої глядацької зали.

Оля Полякова давно стала улюбленицею публіки, на концерти якої всією країною квитки розлітаються наче гарячі пиріжки. Артистка підкорює не лише своїм талантом, а й почуттям гумору – вона вміє з себе посміятися навіть у найнезручніших ситуаціях.

Біда спіткала Олю Полякову прямо посеред концерту

Так, у 2016 році Оля Полякова їздила з виступами у рамках всеукраїнського туру, не залишивши без уваги і схід України. Вона стала однією з перших вітчизняних артистів, хто наважився відвідати Донбас після російського вторгнення у 2014 році.

Своїх відданих фанатів Королева ночі не підвела – міняла кілька разів вбрання, захопила шоу-балетом, блискуче жартувала і навіть потрапила в конфуз. На сцені в Краматорську під час виконання власного хіта “Шлепки” в оперній версії з Полякової злетіла сукня, а точніше – її нижня частина, пишна спідниця.

Глядачам, до речі, пощастило зняти курйоз Полякової на відео:

Варто зазначити, що Оля неодноразово втрачала частину своїх концертних нарядів на сцені. На премії “Viva! Найкрасивіші-2018”, коли співачка співала пісню “Бывший”, не встигнувши відпрацювати і половини номера, з неї знову злетіла спідниця. Вміючи розрядити обстановку, Полякова сказала:

Боженька не хоче, щоб я приховувала такі ноги.

І продовжила виступ в одному лише корсеті-боді.

Біда наздогнала Олю Полякову прямо посеред концерту
Біда наздогнала Олю Полякову прямо посеред концерту

А одного разу Оля ледь не спалахнула на сцені. Одним із обов’язкових елементів концертних образів Королеви ночі був ефектний головний убір – кокошник.

Біда наздогнала Олю Полякову прямо посеред концерту
Біда наздогнала Олю Полякову прямо посеред концерту

На піку популярності цієї шоу-програми Полякова одягла кокошник із феєрверками. Під час виступу один із них відвалився та впав виконавиці на рукав. На щастя, все обійшлося.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.