Дан Балан і Тіна Кароль таємно зіграли весілля: продюсер “Голосу країни” розкрив правду про їхні стосунки

Дан Балан і Тіна Кароль — одна із найзагадковіших пар українського шоу-бізнесу. Шанувальники досі гадають, чи є правдою романтичні стосунки артистів, чи це просто "сценарій" проекту "Голос країни"?

Відносини української красуні Тіни Кароль та молдавського мачо Дана Балана зародилися на проекті “Голос країни”, де артисти були суддями та наставниками. Вже з перших ефірів глядачі помітили незвичайний зв’язок між Даном та Тіною. Багатозначні погляди, підморгування, обійми, флірт — все це вказувало на те, що між артистами зародився романтичний зв’язок.

Людмила Балан показала внучку
Дан Балан та Тіна Кароль таємно зіграли весілля

Самі Кароль та Балан не коментували свої стосунки, а на запитання журналістів, вони відповідали дуже загадково та неоднозначно.

Проте продюсер проекту “Голосу” виявився більш балакучим із цього приводу. Володимир Завадюк у різних інтерв’ю запевняв, що історія Дана та Тіни – ніякий не піар-хід, а особиста справа артистів. В одному з інтерв’ю продюсер “Голосу” навіть обмовився, що, можливо, артисти навіть таємно зіграли весілля і нікому про це не сказали, адже це лише їхня особиста справа.

Дан Балан та Тіна Кароль таємно зіграли весілля
Дан Балан та Тіна Кароль таємно зіграли весілля

Варто зазначити, що після закінчення вокального проекту “Голос країни” Тіну Кароль та Дана Балана практично не бачили разом. Це змусило шанувальників засумніватися, що роман під час проекту був таки реальністю, а не просто частиною шоу.

А нещодавно масло у вогонь підлив і продюсер “Голосу”. Він сказав, що спочатку роман артистів було створено “синтетично”, щоб підняти рейтинг шоу. Більше того, це спрацювало і рейтинг програми був на висоті саме через історію кохання Кароль та Балана. Однак чоловік запевняє, що в ході проекту Дана і Тіна справді зародилися теплі відносини.

За словами Завадюка, історія з романтичними стосунками між артистами стала “настільки легендарною, настільки цікавою, настільки захоплюючою, що навіть Дан і Тіна самі в неї повірили”.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.