Переможниця “Холостяка” Анна Богдан розповіла, з ким проводить час у Європі: про Заливако не згадує

Анна Богдан та Михайло Заливако були однією з небагатьох пар, які зберегли свої стосунки після фіналу шоу "Холостяк". Однак їхнє кохання виявилося недовговічним. Нещодавно стало відомо, що закохані розлучилися.

Михайло Заливако та Анна Богдан познайомилися на зйомках 11 сезону романтичного шоу “Холостяк”. Саме Анну Михайло вибрав у фіналі шоу серед багатьох інших дівчат. Одразу після закінчення проекту закохані почали жити разом та планувати майбутнє. Михайло та Анна багато подорожували, насолоджувалися один одним і навіть замислювалися про дітей.

Михайло Заливако та Ганна Богдан
Переможниця “Холостяка” Анна Богдан розповіла, з ким проводить час у Європі

Однак після початку повномасштабної війни на території України шанувальники помітили, що Анна та Михайло перестали публікувати спільні фото та говорити один про одного. Дівчина поїхала через війну з України і за кілька місяців і словом не обмовилася про те, де зараз її коханий. Шанувальники зіркової пари відразу запідозрили недобре і мали рацію. Нещодавно Анна Богдан зізналася, що вони з Михайлом більше не пара. Причину розлучення дівчина називати не стала і в подробиці теж не вдавалася.

Наразі переможниця “Холостяка” подорожує Європою. Через постійні запитання своїх підписників в Інстаграмі дівчина розповіла, що нового коханого вона ще не зустріла, а мандрує вона з близькою подругою.

Переможниця “Холостяка” Анна Богдан розповіла, з ким проводить час у Європі

Також дівчина зізналася, що їй хоч і подобається Європа, але як місце для короткострокового відпочинку. Дівчина мріє якнайшвидше повернутися до рідної України.

Нагадаємо, до участі у шоу “Холостяк” 29-річна Анна Богдан була одружена з екс-главою Офісу президента – 45-річним Андрієм Богданом. Андрій та Анна вирішили одружитися через 3 місяці після знайомства. Їхній шлюб не продовжився довго і через недовгий час подружжя подали на розлучення. Анна не коментує подробиці розлучення з політиком, лише зізнається, що саме вона стала ініціатором розлучення.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.