Скільки років мамі Дана Балана і як її звуть: ексклюзивні факти про кохану жінку молдавського мачо

Відомий молдавський артист Дан Балан – син неймовірно красивої і талановитої жінки, про яку ми розповімо в нашій статті. Хто його мама, як її звуть та скільки їй років?

Дан Балан пройшов довгий шлях від нікому невідомого музиканта до артиста світового рівня, на рахунку якого дуети з найвідомішими виконавцями індустрії. Важливу роль в його становленні зіграла мама.

Скільки років мамі Дана Балана і як її звуть

Ще до того, як засяяла зірка Дана Балана, молдавани знали це прізвище завдяки його мамі Людмилі. Вона – популярна у своїй країні, а також за її межами телеведуча та співачка.

Скільки років мамі Дана Балана і як її звуть
Скільки років мамі Дана Балана і як її звуть

Людмила Балан народилася 1958 року у невеликому молдавському селі – Старі Саратени. У школі вона демонструвала інтерес до гуманітарних наук та проявляла артистизм, хоча вищу освіту здобула у сфері журналістики. Державний університет Молдови подарував героїні статті кохання на все життя – Міхай Балан, чоловік Людмили, навчався там же, тільки на факультеті філології.

Ще у студентські роки мама Дана Балана дебютувала на телебаченні. Молоду та гарну дівчину зробили ведучою національної телекомпанії “Молдова-1”, де вона згодом пропрацювала цілих 10 років.

Тимчасово поставити свою кар’єру на паузу Людмилі довелося на початку дев’яностих, коли вона з чоловіком та двома дітьми переїхала до Тель-Авіва. Після повернення на Батьківщину в нульових Балан повернулася на блакитні екрани і досягла небувалого успіху.

Скільки років мамі Дана Балана і як її звуть
Скільки років мамі Дана Балана і як її звуть

Крім того, вона безпосередньо брала участь у розвитку музичного проекту сина – поп-групи O-Zone. Людмила допомагала хлопцям з пошуком студій звукозапису, спілкувалася з продюсерами та навіть співала разом з ними. А 2013-го вона дебютувала як сольна співачка.

Варто зазначити, що одне з найпопулярніших питань публіки – скільки років мамі Дана Балана. Причиною тому її надзвичайний зовнішній вигляд, струнка фігура і обличчя без жодної зморшки. Сьогодні Людмилі 64 роки, як би важко не було в це повірити.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.