“Будеш ти любити мене, коли мине війна”: вагітна Каменських випустила нову пісню і звернулася до Потапа

Відома українська співачка Настя Каменських 5 серпня на своєму Ютуб-каналі презентувала нову пісню "Коли мине війна". Це одна з небагатьох пісень виконавиці українською мовою.

Свою нову пісню Настя Каменських присвятила закоханим парам, які змушені були розлучитися через війну. Однак дівчина вважає, що справжнє кохання здатне пройти всі перепони і навіть таке тяжке випробування як війна.

У кліпі до пісні, Настя Каменських позувала у пшеничному полі, яке разом із синім небом символізує прапор України. Також дівчина одягла на голову український вінок з колосків пшениці та польових квітів.

Шанувальники артистки захопилися новою, чуттєвою піснею Каменських і написали їй багато приємних коментарів:

  • “Дуже красиво”
  • “Дуже ніжно і душевно”
  • “Дуже красива пісня та Настя”
  • “Пісня до глибини душі. Це неймовірний хіт”
  • “Все красиво у цій роботі: відео, образи, слова”
  • “Пісня дуже сподобалася”
  • “Насте, це неймовірна робота. Все у нас буде, коли пройде війна”

При цьому деякі користувачі Мережі помітили, що Каменських помітно округлилися і запідозрили її у вагітності, а інші взагалі стверджують, що артистка вже могла народити дитину.

вагітна Каменських презентувала пісню про війну та розлуку
Вагітна Каменських презентувала пісню про війну та розлуку

Нагадаємо, у лютому, коли розпочалася війна в Україні, Потап та Настя Каменських перебували у відпустці в Іспанії. Зіркове подружжя вирішило залишитися за кордоном на час війни. Однак навіть будучи в Іспанії, Потап та Настя Каменських допомагають Україні. Зіркове подружжя волонтерить, дає благодійні концерти, а виручені гроші передають на потреби України та ЗСУ.

Однак фінансова допомога, яку відома родина передає в Україну, не вберегла їх від хейту в Мережі. Багато українців засуджують Олексія Потапенка за те, що він не повернувся до України, коли розпочалася війна. Публіка вважає, що чоловік просто втік у той момент, коли у рідній країні почалися серйозні проблеми та не бажають, щоб він повертався до України після закінчення військових дій.

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.