Скільки років насправді разом Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе: із коханців у законне подружжя

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва щасливі у шлюбі близько 8 років та виховують трьох дітей. Проте їхня історія кохання почалася задовго до того, як у них з'явилися печатки у паспортах.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва познайомилися ще задовго до того, як співачка стала співати у відомій групі “ВІА Гра”. Будучи ще молодою та невідомою співачкою, Альбіна пройшла прослуховування та стала бек-вокалісткою Валерія Меладзе. Чоловік відразу попередив нову бек-вокалістку, що на роботі він не потерпить жодних особистих стосунків ні з музикантами, ні з іншими членами команди. Альбіна погодилася на такі умови, але сам Меладзе їх невдовзі порушив. За кілька місяців роботи з молодою співачкою Валерій по вуха в неї закохався. Варто зазначити, що на той момент артист був одружений та виховував трьох дочок. Однак це не завадило Валерію Меладзе закрутити роман із Джанабаєвою.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку співпраці

Роман був настільки бурхливим та стрімким, що у 2014 році у закоханих народився перший син Костя. Хоча всі здогадувалися, хто є батьком позашлюбного сина Джанабаєвої, коханці продовжували приховувати свої стосунки, а Меладзе не поспішав залишати сім’ю.

Понад 10 років Альбіна та Валерій приховували свої стосунки, а артист жив на дві родини. Все змінилося у 2014 році, тоді співачка завагітніла вдруге. Тоді Меладзе вирішив розлучитися з першою дружиною і одружитися з Альбіною. При цьому весілля з Джанабаєвою проходило таємно, без журналістів та преси.

Як виглядають діти Джанабаєвої та Меладзе
Як виглядають діти Джанабаєвої та Меладзе

Навіть після офіційного укладення шлюбу колишні коханці не розповідали про свої стосунки на телебаченні. Своє перше спільне інтерв’ю вони дали 2018 року, тоді й зізналися, що разом уже майже 20 років.

Нещодавно, незважаючи на вже не юний вік, Джанабаєва та Меладзе зважилися на третю спільну дитину. 2021 року у подружжя народилася дівчинка, яку назвали Агатою.

Зараз подружжя разом із трьома дітьми живе у гарному заміському будинку, багато працює і насолоджується щастям бути батьками.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.