Катя Осадча та Юрій Горбунов показали красиву Україну і добрі фото з сином: чудо

Українцям вже набрид карантин, знаменитості - не виняток. Катя Осадачая і Юрій Горбунов влаштували вилазку на природу, тому що їм набридло сидіти вдома, нехай і з власною шикарною ділянкою.

Катя Осадча та Юрій Горбунов – відмінники. Вони добре дотримуються карантин. Навіть на роботу не ходили – проект “Голос країни ” вперше в історії України записували інтерактивно за допомогою спеціальних технологій.

Більш того, Катя і Юра взяли участь у всіляких соціальних роликах, покликаних змусити українців сидіти вдома. Разом з ООН Катя Осадча записала видеоурок, як вдома зробити саморобку з вушних паличок і вати.

Але карантин в Україні триває вже більше місяця, мабуть, зоряній парі набридло сидіти вдома, нехай і з власною шикарною ділянкою. Вони поїхали на природу. Куди саме?! Розповідаємо вам.

Катя Осадча, Юрій Горбунов та їх синочок Ваня поїхали в село Витачів. Ми подивилися, виявилося, що це одне з наймальовничіших сіл України. Знаходиться воно в Обухівському районі Київської області України. Розташоване на березі річки Дніпро, є пагорби, з яких відкривається шикарний вид. Дивіться фотографії Каті Осадчої:

Катя Осадчая на шикарной прогулке с сыном
Катя Осадча на шикарній прогулянці з сином
Путешествие Кати Осадчей и Юрия Горбунова с сыном
Подорож Каті Осадчої і Юрія Горбунова з сином
В этом селе открываются классные виды
У цьому селі відкриваються класні види

У цьому селищі живе трохи більше 800 чоловік, вони вже намилувалися видами, тому на оглядових майданчиках тут нікого немає.

Катя Осадчая и Юра Горбунов
Катя Осадча і Юра Горбунов

Всі фанати Каті Осадчої обдарували компліментами Україну. Писали такі коментарі: “Яка краса “, “Краса “, “Просто супер “. Наше видання хоче відзначити інше: подивіться, Катя Осадча та Юрій Горбунов світяться від щастя. Чудова пара українського шоу-бізнесу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.