Фото-битва балерин українки Катерини Кухар та росіянки Анастасії Волочкової: у кого шпагат ефектніший і ширший

Досягти загального визнання таланту і здобути славу в балеті часто виявляється непосильним завданням навіть для обдарованих. Але балеринам Катерині Кухар та Анастасії Волочковій це вдалося.

Українка Катерина Кухар із дитинства захоплювалася танцями. Ще тоді вона достеменно знала, що стане балериною. Вона вперто йшла своєю дорогою до мети, хоча ми знаємо, які жорсткі умови існують у балетних школах. Її статура та фізичні дані ідеально підходять для заняття балетом: тонка кістка, щиколотки, пропорції.

Українська балерина Катерина Кухар
Українська балерина Катерина Кухар

Катерина неймовірно красива жінка, а при зрості 161 см вона важить 42 кілограми. Наразі Катерина Кухар прима-балерина Національного академічного театру опери та балету імені Тараса Шевченка.

Катерина Кухар у "Лебединому озері"
Катерина Кухар у Лебединому озері

Вона носить горде звання заслуженої та народної артистки України. Катерину Кухар можна побачити у суддівському складі на телешоу, а також у міжнародних балетних школах. З 2020 року Катерина Кухарь стала директором Київського державного хореографічного училища.

Сім'я Катерини Кухар та Олександра Стоянова
Сім’я Катерини Кухар та Олександра Стоянова

40-річна балерина встигла народити двох дітей, причому через три місяці після кожних пологів вона вже виступала на сцені. Її чоловік та партнер Олександр Стоянов у всьому допомагає примі. Катерина Кухар має найчистішу репутацію: вона завжди намагається бути ідеальною у всьому, принципова, строга, справедлива, неупереджена.

Російська балерина Анастасія Волочкова
Російська балерина Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова – російська балерина, в народі часто її називають “королевою шпагатів”. З дитинства мріяла стати балериною, хоча жодних фізичних даних у неї не було: занадто високий зріст і вага, широкі плечі, схильність до повноти. Це той випадок, коли людина домагається бажаного наполегливою працею та постійною роботою над собою. Балетні школи нікого зі студентів не шкодують, тим важче було вчитися “невідповідній” Волочковій: її зріст 172 см, а вага 65 кг (дані на 2017 рік).

Анастасія Волочкова досягла успіху наполегливою працею
Анастасія Волочкова досягла успіху наполегливою працею

Вже 1994 року вона дебютувала в ролі Одетти-Оділлії в “Лебединому озері”. Анастасія Волочкова – колишня балерина Маріїнського та Великого театрів. Вона заслужена артистка росії. У народі відома своєю скандальною репутацією. У 2003 році вона опинилася в центрі скандалу через своє звільнення, нібито її мстивий коханець Сулейман Керімов посприяв звільненню балерини тільки тому, що вона його покинула.

Анастасія Волочкова з дочкою
Анастасія Волочкова з дочкою

До речі, офіційна причина звільнення з театру була зайва вага та неналежна форма Волочкової. Заголовки рясніють компрометуючими фразами: то Волочкова безсоромно показує “цікаві” частини тіла на фото, то помічається із загадковими чоловіками.

Анастасія Волочкова постійно у центрі уваги
Анастасія Волочкова постійно у центрі уваги

А її улюблений шпагат і не залишає стрічку соцмереж балерини. Анастасія народила одну дитину, дочку Аріадну. 16-річна дівчинка живе зі своїм батьком, бізнесменом Ігорем Вдовіним і майже не спілкується зі своєю матір’ю. Зараз колишня балерина здебільшого знімається у шоу, серіалах та кіно, займається собою.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.