Екс-дружина Віктора Павліка розказала про смерть спільного сина, показала його могилу на другу річницю (ФОТО)

Два роки тому трапилася незворотна втрата у Віктора Павліка його екс-дружини Лариси Созаєвої - пішов із життя їхній син Павло Павлік, якому був 21 рік. Про що розповіла мати єдиного сина у своїх соцмережах. дізнаємося за хвилину.

Віктор Павлік згадує сина Пашу з неймовірною чуйністю, він упевнений, що його син став ангелом. Якщо вірити співаку, на концертах він відчуває присутність Павла поряд із собою на сцені. Він свято вірить, що Паша потрапив до раю, адже він був доброю і чистою людиною. Біда прийшла до двадцятиоднолітнього студента у серпні 2018 року. Раптом Паша відчув, що не може йти ногами. Після госпіталізації та обстеження стало ясно: у молодого хлопця виявлено саркому хребта. Потрібно було багато грошей на лікування Паші, тоді Віктор Павлік звернувся до всіх небайдужих людей та попросив допомогти йому назбирати гроші для лікування сина.

Віктор Павлик із колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та сином Павлом
Віктор Павлік із колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та сином Павлом

Слава Богу, вони назбирали навіть більше ніж 200 тисяч доларів. Після важкої операції, вісімнадцяти курсів хіміотерапії та променевої терапії хлопцеві стало краще, але ненадовго. Через деякий час Паша у своїх соцмережах написав, що не продовжуватиме лікування, бо це безглуздо, але скільки зможе буде боротися. 7 серпня 2020 року Паші Павліка не стало. Весь цей час біля лікарняного ліжка постійно знаходилася його мама Лариса, здається, вона залишила частину себе в тій лікарні. Віктор Павлік допомагав усіма доступними коштами, насамперед грошима. Про цю втрату й досі важко говорити батькам хлопця.

Сьогодні минуло два роки зі смерті сина Віктора Павлика Паші
Сьогодні минуло два роки зі смерті сина Віктора Павліка Паші

Мама Павла Лариса сьогодні згадала свого ангела у Facebook, написавши пронизливі рядки про те, що мабуть тоді настав час Павла, він виконав якесь своє призначення. Нагадаємо, що син Віктора Павліка хотів стати військовим і навчався в Університеті СБУ. Наразі у Віктора Павліка нова родина з Катериною Репяховою, разом вони виховують маленького сина Михайла. Але біль від втрати рідної людини для Віктора Павліка можна порівняти зі втратою себе. З ним поряд завжди була його молода дружєина, вона була його підтримкою і опорою.

Я назавжди запам’ятаю тебе, синку, доброю, щирою людиною, ти точно став янголом!

Нагадаємо, що Віктор Павлік недавно показав могилу свого сина, це було під час поминальних днів.

П
Пам’ятник Павлу Павліку

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.