Анатолій Анатоліч осоромив Дантеса під спільним відео з Кацуріною: “Ти там хоч у трусах?” (ВІДЕО)

Володимир Дантес давно підозрюється у романі зі своєю подругою Дашею Кацуріною. Незабаром після новини про розлучення Дантеса та Дорофєєвої шанувальники із завмираючим серцем чекають зізнання про роман.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили про свій розрив невдовзі після початку повномасштабної війни. За їхніми словами, вони вже давно не живуть разом і приховувати розлучення більше не було сенсу. Вони рідко з’являлися вдвох, публіка зауважила, що у сторіс Наді не показується Вова. Як виявилося, Надя Дорофєєва закрутила роман із колись другом родини Михайлом Кацуріним.

Володимир Дантес І Даша Кацуріна підігрівають чутки про роман
Володимир Дантес та Даша Кацуріна підігрівають чутки про роман

Вони довго дружили сім’ями, разом відпочивали. Михайло Кацурін був одружений з Дашею Кацуріною. Шанувальники жартують, дивлячись на часті зустрічі Вови та Даші, що вони хочуть помститися своїм колишнім і теж закрутили роман. Так це чи ні, поки що невідомо, але Дантес та Кацуріна проводять багато часу разом. Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм Вова Дантес продемонстрував спільне відео із Дашею Кацуріною. Початок був інтригуючим:

Ми довго думали і нарешті вирішили зізнатися, ми маємо про це сказати. Ви могли про це здогадуватись і часто говорити між собою.

Далі друзі розповідають про те, що в наш непростий час, під час війни в Україні необхідно піклуватися про всіх, хто цього потребує.

Врятуйте тварин від війни. Ми дуже вас просимо, не забувайте про тварин, не залишайте їх самих, допомагайте по можливості.

У коментарях слова подяки за добрі серця поруч із пікантним зауваженням телеведучого Анатолія Анатоліча, який відомий своїм гострим почуттям гумору.

  • Вова, чому я думаю тільки про те, чи в штанах ти на цьому відео, чи просто в трусах по-домашньому? Тваринам допомагаємо!
  • Дякую за добре серце.
  • Дуже круто, що ви скористалися тим, що людям цікаво і розповіли чи нагадали про те, що дійсно важливо.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?