“Голос країни”: як склалася доля переможців усіх сезонів шоу – Ганзера, Лазановський, Сасанчин та інші

"Голос країни" - вокальне шоу, яке дивляться мільйони глядачів. У проекту вже 12 сезонів, а його переможці стають відомими і найчастіше продовжують свою співочу кар'єру. Як склалося життя переможців талант-шоу після його закінчення?

Іван Ганзера

Іван Ганзера переміг у першому сезоні проекту. Йому тоді було 23 роки. Хлопець родом із Харківщини, з дитинства страждав на ваду зору. У фіналі заспівав пісню “Не плач, тату”. Наразі Іван Ганзера самостійно розвиває свою творчість, випустив кілька альбомів. Його дружина займається менеджментом своєї діяльності. Разом пара виховує дочку Софію. Івана Ганзера нагороджено Президентом України “За гуманітарну участь в АТО”, на його сайті можна знайти пісні, фотографії, відео.

Іван Ганзера із сім'єю
Іван Ганзера із сім’єю

Павло Табаков

У 2012 році переміг Павло Табаков у третьому сезоні. Композитор та виконавець став популярним завдяки проектам “Шанс” та “Голос країни”. На той час співак уже мав багаж пісень, з яким він одразу після перемоги розпочав гастролі по всій Україні. В Америці його знають під псевдонімом TABAKOV. Там він заснував сімейну школу танців та співу.

Павло Табаков
Павло Табаков

Ганна Ходоровська

Виграла у команді Олександра Пономарьова. За інформацією із мережі, продовжує співати і зараз. Вона виступала на бек-вокалі “Танців із зірками” та солісткою вар’єте-шоу “Рояль”.

Ганна Ходоровська
Ганна Ходоровська

Ігор Грохоцький

Для нього музика та спорт – невід’ємні атрибути життя. Виграв у команді Вакарчука, потім разом із ним і виступав. Його сольна пісня “Будь зі мною” за кілька місяців набрала п’ять мільйонів переглядів.

Ігор Грохоцький
Ігор Грохоцький

Антон Копитін

Виграв п’ятий сезон талант-шоу з піснею “Два кольори” із зірковим тренером Тіною Кароль. Його історія зворушила глядачів, адже він переселенець із Донецька. Антон змушений був їхати з рідного міста в нікуди. Після перемоги Тіна Кароль розповіла, що подарувала йому помешкання. Гастролював Україною, потім брав участь у проекті “Нотр-Дам де Парі” разом з Арсеном Мірзояном.

Антон Копитін
Антон Копитін

Віталіна Мусієнко

Разом із зірковим тренером Святославом Вакарчуком виграла у шостому сезоні з піснею “Україна”. Тренер завжди підтримує своїх підопічних, і Віталіна він також приєднав до свого проекту “Оранжерея”. Саме Віталіна опинилася у центрі скандалу, глядачі вважали, що через неї Вакарчук розлучився із дружиною. Але зірка спростувала ці чутки.

Віталіна Мусієнко
Віталіна Мусієнко

Олександр Клименко

Переможець сьомого сезону шоу, священик, який зумів достукатися до кожного. Він передав свої подарунки суперниці Інгрету Костенко: зйомку кліпу, сольний тур, ротацію на радіо. Виявився у скандалі через неоднозначні висловлювання про героїв Майдану, брав участь у протестах від Московського патріархату.

Олександр Клименко
Олександр Клименко

Олена Луценко

Перемогла у восьмому сезоні завдяки своїм колисковим разом із тренером Сергієм Бабкіним. Випустила сольні пісні “Над Україною”, “Не тримай”, “Ти моє щастя”. 2018 року стала членом журі азербайджанського шоу.

Олена Луценко
Олена Луценко

Оксана Муха

Виграла проект разом із наставником Даном Баланом. Вона вже досвідчена співачка, її називають “другою квіткою Цісик”. Успішно гастролювала Україною, США та іншими країнами. 2019 року отримала звання Заслуженої артистки України.

Оксана Муха
Оксана Муха

Іван Сасанчин

Виграв десятий сезон шоу, забравши вже другий кубок, перший – із “Голос. Діти”. Його наставницею стала Тіна Кароль. Після перемоги його особисте життя змінилося: у 19 років він став батьком. Його обраниці 24 роки. Дочку назвали Елізабет. Про кар’єру співака поки нічого не відомо, пара займається вихованням доньки та домашніми клопотами, живуть на Тернопільщині.

Іван Сасанчин
Іван Сасанчин

Сергій Лазановський

Хлопець із села переміг у 11 сезоні “Голосу країни”, став улюбленцем мільйонів українців. Активно займається сольною кар’єрою, виступає під псевдонімом RIDNIY, встиг випустити кілька пісень. Живучи в селі, займається господарством, продавав дже домашню ковбасу.

Сергій Лазановський
Сергій Лазановський

Дванадцятий сезон розпочався, але у зв’язку з війною поки що не закінчився.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.