Померла Олівія Ньютон-Джон з “Бріоліна”: кіношна любов Джона Траволти не змогла подолати хворобу

8 серпня 2022 року померла Олівія Ньютон-Джон, відома за головною роллю в мюзиклі "Бріолін" з Джоном Траволтою. У покійної артистки є іменна зірка на Алеї Слави у Голлівуді.

8 серпня стало відомо про смерть австралійської співачки та актриси Олівії Ньютон-Джон у віці 73 років. Про втрату у своєму Інстаграм-профілі повідомив її чоловік Джон Істерлінг, який став удівцем. Чоловік написав, що його дружина мирно померла на власному ранчо в Каліфорнії серед улюблених людей.

Життя Олівії забрала тяжка хвороба – рак молочної залози. Вперше їй його діагностували ще 30 років тому. Дивним збігом у Мережі вважають те, що від такого ж виду онкології померли дві дружини Джона Траволти, з яким Ньютон-Джон грала закохану пару в Бріоліні.

Коротка біографія Олівії Ньютон-Джон, яка померла від раку

Олівія народилася 1948 року в Англії. У дитинстві сім’я забрала її до Австралії. У 16 років Ньютон-Джон заснувала гурт із однокласницями, і вони обійшли суперників у місцевому конкурсі молодих виконавців. Після повернення до Великої Британії її кар’єра злетіла.

1971-го починаюча зірка випустила свою першу пісню, яка потрапила до австралійських чартів. Незабаром Олівія представляла Англію на “Євробаченні”, а 1978-го разом із Джоном Траволтою зіграла у мюзиклі “Бріолін”. Цей проект приніс їй номінацію на “Золотий глобус”.

Померла Олівія Ньютон-Джон із Бріоліна
Померла Олівія Ньютон-Джон з Бріоліна

1992-го Ньютон-Джонс вперше діагностували рак грудей, його вона успішно поборола, але 2013-го трапився рецидив. Цього разу артистка знову виборола свій шанс на життя, а 2017-го стало відомо, що хвороба повернулася, і вже в останній четвертій стадії з метастазами у кістках. Остання боротьба тривала 5 років і закінчилася смертю Олівії.

Нагадаємо, у липні 2022-го від раку померла українська актриса та телеведуча Руслана Писанка.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.