Потап і Настя чекають на дитину: Каменських натякнула на вагітність і перестала ховати живіт за одягом

Наразі Потап та Настя перебувають за кордоном, звідки поширюються чутки про вагітність Каменських. Невже у пари з'явиться перша у шлюбі дитина?

Потап та Настя одружилися у 2019 році. Одразу ж фанати почали обговорювати можливе поповнення, що могло стати причиною весілля. На багатьох фото Каменських поставала з явними ознаками зростаючого живота, але про вагітність мова так і не заходила.

На Інстаграм-сторінці Насті Каменських з’явився новий кадр у вільній кофті в півоберта, приховуючи свою фігуру. Артистка тримає в руках колоски на фоні мальовничої природи.

Побачила ці колоски і згадала, як у дитинстві часто плела собі віночки – з польових рослин, квітів. Сам процес плетіння – є в ньому якась сакральність і магія. Зв’язок поколінь. І мені так захотілося його повторити.

, – зізналася Каменських.

Потап і Настя чекають на дитину
Потап і Настя чекають на дитину

Користувачі Мережі знайшли у цьому фото черговий натяк на вагітність:

  • “Раніше носила купальники, а тепер вільні вбрання. Невже це те, що я думаю?”
  • “Вагітна вона ось і не повертаються додому в Україну”
  • “Так от воно що… Потап та Настя чекають на дитину”.

Нагадаємо, Потап та Настя Каменських виїхали з України до Іспанії за кілька днів до війни і досі не повернулися назад. Там артисти займаються збором коштів для українських захисників на благодійних концертах. Знаходить Настя час і на написання нових пісень. Нещодавно Каменських випустила україномовну пісню “Коли мине війна”, зібравши безліч неоднозначних відгуків. Одні дякують співачці за її творчість, інші критикують за те, що співати пісні про Україну під час війни з Іспанії – це лицемірство.

Настя Каменських і Потап
Потап і Настя чекають на дитину

Є питання до пари і у Анастасії Приходько , яка в новому інтерв’ю висловилася про колег-втікачів. Під роздачу потрапили Діма Монатік, Олег Винник, чоловік Насті Каменських Потап.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.