Зірка “Сватів” Кошмал пояснила, як відреагувала на проросійську позицію Добронравова: “Розчарована”

Герої популярного серіалу "Свати" багато років працювали на одному знімальному майданчику та стали по-справжньому рідними. Проте події, що розпочалися 24 лютого, зробила близьких людей ворогами.

Герої “Сватів” Федір Добронравов та Тетяна Кравченко після початку повномасштабної війни в Україні довго мовчали та не висловлювали свою позицію. Проте за кілька місяців після вторгнення росії в Україну, зірки “Сватів” розчарували українців, підтримавши країну-агресора росію.

Федір Добронравов відкрито заявив свою позицію, відвідавши поранених російських окупантів в одній із лікарень Росії. Актор побажав пораненим якнайшвидшого одужання, таким чином підтримавши вбивства українців та терористичні акти, які роблять російські військові на території України.

Федір Добронравов підтримав війну в Україні, відвідавши поранених російських військових
Федір Добронравов підтримав війну в Україні, відвідавши поранених російських військових

Єдиною актрисою зі “Сватів”, яка публічно підтримала Україну, стала Анна Кошмал, яка у серіалі зіграла Женьку.

Дівчина зізнається, що зараз не спілкується зі своїми колегами з серіалу, хоча раніше вони були практично рідними людьми.

Нещодавно Анна Кошмал у своєму Інстаграм-блозі, відповідаючи на запитання підписників, вперше пояснила, як ставиться до проросійської позиції свого екранного дідуся Федора Добронравова. Багатьох шанувальників “Сватів” дуже цікавило це питання, адже позиція Федора дуже розчарувала українців.

Анна Кошмал не стала виплескувати всі свої емоції на загальний огляд і стримано відповіла:

Ніяк. Наразі є важливіші речі.

Зірка "Сватів" Кошмал пояснила, як відреагувала на проросійську позицію Добронравова
Зірка “Сватів” Кошмал пояснила, як відреагувала на проросійську позицію Добронравова

Нагадаємо, що у 2017 році СБУ заборонили Федору Добронравову в’їзд до України. Справа в тому, що актор неодноразово публічно висловлювався на підтримку анексії Криму та демонстрував свої проросійські погляди.

До речі, екранна бабуся Ганни Кошмал Тетяна Кравченко також виявилася прихильницею “русського міра”, хоча сама вона родом із Донецька. Актриса заявила, що Україна стає “фашистською державою”, а Анну Кошмал вона назвала невдячною.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".