Стало відомо, скільки заробляє Олексій Арестович під час війни: “Я фінансово утримую п’ять сімей”

Олексій Арестович політичний персонаж із неоднозначною біографією та репутацією. Головний заспокоювач країни та краш жінок розповів в інтерв'ю про те, як змінилися його прибутки під час війни.

Частина глядачів обожнює позаштатного радника Офісу Президента, а частина просто ненавидить, звинувачуючи у нечесності. Хто він насправді покаже час, але популярність Арестовича стрімко зростає – це факт. Перед повномасштабним вторгненням аудиторія Олексія Арестовича в Ютуб становила близько трьохсот тисяч користувачів, зараз кількість підписників його каналу зросла до півтора мільйона. Окрім експертної оцінки військово-політичної ситуації в Україні, Арестович займається вивченням особистості людини. Він творець школи мислення “Апейрон”. У недавньому інтерв’ю ЖВЛ Олексій Арестович чесно відповів на запитання, скільки заробляє:

До повномасштабної війни це було близько трьохсот тисяч гривень на місяць. Зараз у кілька разів більше.

Олексій Арсетович із дружиною Анастасією
Олексій Арестович із дружиною Анастасією

Основна стаття доходу – монетизація Ютуба та психологічні семінари. За його словами, в Офісі Президента він працює на громадських засадах. Остання велика покупка – автомобіль, а ось своєю квартирою в Києві Арестович наразі ще не купив.

На моєму утриманні перебуває п’ять сімей. Це мої родичі та батьки дружини.

До того ж, Олексій Арестович зізнався, що одружений втретє з Анастасією Арестович (Грибановою). З колишніми дружинами підтримує стосунки, бо кожна народила від нього дитину.

Я намагався не перенапружувати кожну з них.

Олексій Арестович на своїх семінарах любив жартувати:

Головне у житті, щоб третя дружина не перетиналася з другою, а друга з першою.

За словами радника, всі три дружини знайомі та спілкуються.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.