Співачка Настя Каменських здивувала фото з рідними краєвидами: повернулася з Потапом в Україну?

Шанувальники пари Насті Каменських та Олексія Потапенка з нетерпінням чекають на їхнє повернення додому. На цю тему Каменських вважає за краще відмовчуватися, але фанати не втрачають надії побачити улюблену співачку в рідних краях.

Настя Каменських виїхала з України за кілька тижнів до війни. За офіційними даними, співачка працювала в Іспанії над новими альбомами. За тиждень до 24 лютого до неї приєднався чоловік, продюсер Олексій Потапенко, аби закінчити ці альбоми. За словами пари, вони мали повернутися до Києва 24 лютого. Вже півроку подружжя перебуває поза Україною, стежить за війною на відстані.

Настя Каменських та Потап стежать за війною з іншої країни
Настя Каменських та Потап стежать за війною в Україні з іншої країни

Каменських бере участь у благодійних концертах та волонтерському русі. Але шанувальникам цього замало. Вони не розуміють, чому пара не повертається. Існує думка, що причиною цього стала можлива вагітність Насті. Ні для кого не секрет, що найчастіше знаменитості приховують майбутнє поповнення в сім’ї, та й народжувати воліють за кордоном. Піддає жару цим чуткам ще й те, що останнім часом Настя публікує фото, на яких зображена лише до пояса. Інші говорять, що Настя та Потап зрадили свою країну і просто відсиджуються у теплому містечку. Крайнє фото, опубліковане в Інстаграм Насті Каменських, стало місцем, де шанувальники можуть добре між собою все обговорити. На фото зображена співачка на тлі заходу сонця, добре можна розглянути хіба що силует Насті Каменських та гарне небо.

Але фанатам це фото стало ковтком свіжого повітря. То вони впізнають рідні пейзажі на фото з надією, що Настя Каменських все ж таки повернулася в Україну. Інші шанувальники, за традицією, розглядають живіт Каменських, бажаючи побачити там ознаки вагітності. Третя частина коментаторів критикують зіркову пару за те, що вони перечікують у безпеці, очікуючи, коли настане мир в Україні.

  • Настя, нарешті ви вже в Україні.
  • А де ці кадри? Невже в Україні?
  • Правильно, народіть, тоді повернетеся!
  • І як воно, коли нема війни?

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.