Надя Дорофєєва приголомшила кадром з новим кавалером: “Він підходить більше, ніж Кацурін”

Надя Дорофєєва нарешті повернулася до України. За її словами, це сталося лише тому, що вона хотіла побачитися з найбажанішим кавалером, і це не Михайло Кацурін.

Надя Дорофєєва дуже багато часу приділяє благодійності, брала участь у багатьох концертах та акціях у Європі, Казахстані, Японії. Підтримує волонтерів, публікує інформацію про необхідну допомогу та висвітлює події війни на свою п’ятимільйонну публіку, особисто допомагає багатьом, хто постраждав від воєнних дій. Кілька днів тому Дорофєєва опублікувала пост, який мав лаконічний підпис:

Справжня причина приїзду до Києва.

На серії фотографій співачка тримає на руках справжню зірку України – пса Патрона. Публікація сподобалася десяткам тисяч шанувальників, а у коментарях зібралися милі та приємні співрозмовники. Навіть коханий Наді Михайло Кацурін не зумів утриматись і прокоментував:

Навіть трохи приємно бути першим чоловіком, у якого собака увів дівчину.

Надя Дорофєєва показала причину приїзду до Києва
Надя Дорофєєва показала причину приїзду до Києва

Шанувальники творчості Наді Дорофєєвої завалюють співачку приємними словами:

  • Тепер він не ображається на тебе?
  • Спитай, чи буде майонез?
  • Патрон уже облизав тебе?
  • Навіть зараз не опускайте руки! І на зло війні посміхайтеся і будьте щасливі (наскільки це зараз можливо).

Нагадаємо, що навесні колишнє подружжя Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили про розставання. Наразі Надя зустрічається з ресторатором Михайлом Кацуріним, який на день пізніше також оголосив про розлучення з дружиною Дашею Кацуріною. Цей любовний квадрат хвилює шанувальників, адже подейкують, що Вова тепер зустрічається з Дашею. Раніше ці четверо дружили сім’ями та відпочивали разом в інших країнах. Дуже цікаво, хоча поки що не зовсім зрозуміло.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.