Безробітна Лілія Ребрик розповіла, чим займатиметься без телебачення: “Вже не зможу”

Нещодавно відома українська телеведуча Лілія Ребрик поскаржилася своїм шанувальникам, що залишилася без роботи через війну. Акторка зізнається, що без телебачення вона більше не зможе.

Через війну в Україні безробітними залишилося багато телеведучих. Справа в тому, що 21 липня анулювали ліцензії Медіа Групи України українського мільярдера Ріната Ахметова. До списку телеканалів, ліцензію яких анулювали, входять: “Україна”, “Україна 24”, “НЛО.TV”, “Футбол ½/3”, “Індиго tv”, “ДОНБАС”.

Лілія Ребрик стала однією з тих, хто втратив роботу. Останніми роками дівчина працювала в ранковому шоу “Ранок з Україною”. Втрата цієї роботи стала для телеведучої важким випробуванням. Ребрик написала великий пост у своєму Інстаграмі, де зізналася, що дуже любила свою роботу і думала, що в ранковому шоу вона працюватиме багато років і навіть зустріне старість. Лілія не приховала, що стала безробітною та не знає, чим планує далі займатися.

Проте вже пройшов майже місяць із моменту закриття телеканалу “Україна” та шанувальники Ребрик в Інстаграм запитали у неї, що вона робитиме без телебачення.

Артистка відповіла на це запитання, сказавши, що без телебачення вона не зможе. Ребрик вірить, що нові проекти, головне, дочекатися перемоги.

Лілія зізналася, що наразі телебачення у її житті немає, але залишився театр. Також дівчина активно займається волонтерством.

Зараз головне – перемога. Мир. Бути корисним там, де можемо. На даний момент це волонтерство. Театр.

, – написала Ребрик.

Також актриса повідомила, що вже у вересні можна буде побачити вистави в театрі за її участю.

Безробітна Лілія Ребрик розповіла, чим займатиметься без телебачення
Безробітна Лілія Ребрик розповіла, чим займатиметься без телебачення

Нагадаємо, нещодавно Лілія Ребрик зізналася, що не мешкає разом зі своїми дітьми. Наразі доньки Ребрик живуть у її мами у Чернівцях. Актриса поки що не наважується перевезти Поліну та Діану до Києва, адже вважає, що там поки що не зовсім безпечно. Тому самій Ребрик та її чоловікові Андрію Дикому доводиться жити на два міста: у Києві вони працюють, а до Чернівців регулярно приїжджають до дітей.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.