Продюсер Бебешко розповів про космічну пенсію Софії Ротару та назвав її бабцею: “Ох, хлопці, вам би таку”

Нещодавно Софії Михайлівні Ротару виповнилося 75 років. Вона вже пенсіонерка, але пенсію отримує далеко не таку копійчану, як більшість простих українських пенсіонерів.

Софія Ротару давно стала однією із головних зірок української музичної індустрії. Її пісні “Червона рута” та “Одна калина” відскакують від зубів у мільйонів слухачів, у роки її активної кар’єри вона давала безліч концертів по всьому пострадянському простору, а квитки на виступи співачки розліталися миттєво. Логічно припустити, що Софія Михайлівна на своїй пенсії не бідує. Її фінансове становище покращує також чимала пенсія, про яку звичайним пенсіонерам можна лише мріяти.

Софія Ротару
Продюсер Бебешко розповів про космічну пенсію Софії Ротару

Як розповів музичний продюсер Володимир Бебешко, із державної скарбниці Ротару отримує космічні суми:

Софія Михайлівна Ротару, перепрошую, вона вже бабця. На пенсії, мабуть, а пенсія в неї! Ох, хлопці, вам би таку пенсію, ви тут сиділи б і не парилися

, – не соромлячись у висловах висловився Бебешко у Ютуб-шоу “Культурна оборона”.

Бебешко та Ротару щільно співпрацювали в минулому та спільно записали цілий музичний альбом.

Нагадаємо, на початку повномасштабної війни росії проти України члени родини Софії Ротару опинилися у центрі скандалу. Її син та онук Руслан та Анатолій Євдокименко намагалися за хабар перетнути українсько-молдавський кордон, щоб уникнути можливого призову, оскільки вони обидва підлягають мобілізації за віком. Зіркових родичів затримали, а Софія Ротару цю ганьбу не прокоментувала.

Продюсер Бебешко розповів про космічну пенсію Софії Ротару
Продюсер Бебешко розповів про космічну пенсію Софії Ротару

Про війну вона теж висловилася не відразу, лише у день свого 75-річного ювілею народна артистка сказала своє слово і зізналася, що фінансово допомагає сім’ям українських захисників. А про долю вілли Софії Михайлівни у Криму нічого не відомо. У ЗМІ можна знайти інформацію про те, що співачка виставила готель на продаж ще у 2020 році, але охочих купити не знайшлося.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.