Ксенія Мішина стане мамою і без Еллерта: екс-холостячка повідомила про швидке поповнення у сім’ї

Відома українська актриса Ксенія Мішина являється матір'ю 10-річного хлопчика Платона. Дівчина не приховує, що мріє стати мамою вдруге, а нещодавно Мішина зізналася, що замислюється над усиновленням.

Ксенія Мішина – відома українська актриса та телеведуча. Проте найбільшу популярність дівчина отримала після виходу на телеекрани першого сезону романтичного шоу “Холостячка”. Там Ксенія спробувала знайти свого судженого з 16 претендентів на її серце. У фіналі шоу Мішина сказала “так” шоумену Олександру Еллерту.

Мішина поставила жирну крапку у відносинах з переможцем Холостячки Еллертом
Ксенія Мішина стане мамою і без Еллерта

Вони справді були закохані один в одного і почали жити разом одразу після закінчення проекту. Ксенія та Олександр давали багато інтерв’ю, у яких не приховували про свої наміри незабаром офіційно оформити стосунки та завести дітей. Проте казка тривала недовго. Вже за рік Ксенія Мішина повідомила, що вони з Еллертом більше не пара.

Останній рік Ксенія Мішина вільна від стосунків. Проте 33-річна актриса все ще мріє створити велику родину і ще хоча б один раз стати мамою.

Нещодавно актрису запитали її підписники в Інстаграм-блозі, чи могла б вона взяти дитину з дитячого будинку. Мішина вирішила відповісти на це запитання та повідомила, що думала про це і навіть обговорювала це питання зі своїм сином. Проте актриса вважає, що спочатку їй потрібно знайти чоловіка.

Так, навіть говорила про це з Платоном, і він сказав, що готовий стати старшим братом… Але наскільки мені відомо, сім’я має бути повною… тому для початку нам треба нам треба знайти гарного батька

– відповіла Мішина.

Ксенія Мішина стане мамою і без Еллерта

Нагадаємо, Ксенія Мішина виховує 10-річного сина Платона. Вона завагітніла первістком, коли була студенткою. Тоді дівчина зустрічалася з чоловіком, який був набагато старшим за неї, ще й одружений. Коли Мішина завагітніла, чоловік почав поводитись, як тиран і навіть міг підняти на неї руку. Ксенія втекла від батька дитини до батьків у Крим на сьомому місяці вагітності.

Ксенія Мішина із сином Платоном
Як виглядає син Ксенії Мішиної

Мішина не приховує, батько Платона ніяк не брав участі у вихованні сина і навіть не бачив його жодного разу. Однак після початку повномасштабної війни в Україні чоловік уперше почав цікавитися сином і наразі актриса спілкується з батьком хлопчика.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.