Тарас Тополя та інші учасники гурту “Антитіла” беруть на піклування дітей загиблих воїнів до їх повноліття

Соліст гурту "Антитіла" та батько трьох дітей Тарас Тополя з перших днів повномасштабної війни в Україні взяв у руки автомат та став на захист Батьківщини.

Повномасштабне вторгнення Росії на територію України змінило життя кожного українця. Багатьом чоловікам із абсолютно різними професіями довелося вступити до лав ЗСУ та йти захищати рідну землю. Українські знаменитості не стали винятком. Хтось вступив до ТРО, а хтось підписав контракт із ЗСУ та поїхав воювати у гарячі точки. Одним із таких артистів став фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя. Чоловік має трьох малолітніх дітей та згідно із законом України, він має право виїхати за кордон. Однак Тополя не став користуватися цим правом, натомість він пішов воювати.

Тополі та інші учасники групи
Тополі та інші учасники групи “Антитіла” беруть на піклування дітей загиблих воїнів

Чоловік іноді виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками та розповідає про те, що бачив на власні очі.

Нещодавно Тарас Тополя у своєму Інстаграм-блозі зробив важливу заяву. Чоловік повідомив, що він разом з іншими учасниками гурту “Антитіла” ухвалили рішення допомагати дітям загиблих на війні воїнів 130 батальйону, в якому вони зараз служать.

За словами Тараса, найбільше його злить усвідомлення того, що окупанти вбивають націю, а тисячі дітей більше ніколи не побачать своїх батьків.

За кілька тижнів до ротації, перебуваючи ще у липні на нульових позиціях на півночі Харківщини, Братство 130 Батальйону, група Антитіла прийняла рішення допомагати та підтримувати дітей загиблих Героїв 130-го батальйону до повноліття і далі, за необхідності

, – написав Тарас Тополя.

Користувачі Мережі підтримали артиста у коментарях:

  • “Низький вам уклін”;
  • “Бережи вас Господь”;
  • “Ви наша гордість”;
  • “Пишаємося вами, вашою ініціативністю та вашою роботою”.

Також Тарас додав, що вони шукатимуть можливості задовольнити потреби дітей та підставити своє батьківське плече.

Нагадаємо, Тарас Тополя – батько трьох дітей. Старшому синові Роману всього 9 років, середньому – 6 років, а наймолодшій дівчинці Марії скоро виповниться 2 роки.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.