“Схожа на маму”: як виглядає доросла донька Таюне та Олега Винника, яку вони ховають (ФОТО)

Таємна дружина Олега Винника показала фото, яке змусило шанувальників гадати, скільки ж дітей у зіркової пари. Кому насправді співак присвятив пісню "Ніно", можна дізнатися за хвилину.

Протягом десятків років найбажаніший артист України Олег Винник приховував свої стосунки. Швидше за все, щоб зберегти образ таємничого холостяка для своєї мільйонної армії шанувальниць. Бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко стала таємницею дружиною співака понад двадцять років тому. Про це стало відомо завдяки журналістам. Вони поїхали до рідного села Винника, де розпитали, чи відвідує зірка естради рідне село. Відповідь стала підтвердженням пліток: так, відвідує, та не сам, а з дружиною Таїсією, з якою одружилися ще в юності. Про дітей зоряної пари майже нічого не відомо. Співачка Таюне та повелитель вовчиць Олег Винник виховують у Німеччині дорослого сина Юліана. Юнакові має бути вже 18 років, він займається спортивним плаванням.

Скільки дітей у Олега Винника та Таюні
Скільки дітей у Олега Винника та Таюне

У мережі наполегливо ходять чутки про те, що пара виховує і доньку. Про можливу дочку в мережі заговорили після неоднозначного посту Таюне у своєму Інстаграм. Співачка опублікувала фото, на якому вона знята разом з юною дівчиною, напрочуд схожою на неї: біляве волосся, схожі очі та посмішка, щоки.

Круто насолоджуватися святом разом!

– підписала публікацію Таюне. Разом із підписом співачка поставила хештег #ніно. У коментарях шанувальники явно пожвавилися, підозрюючи, що ця дівчина – дочка Олега Винника та Таїсії Сватко, а пісню “Ніно” Олег Винник присвятив своїй дочці. Інша частина коментаторів стверджує, що то сестра Таїсії.

  • Донька Олега Винника – Ніна?
  • Дуже красиві та дуже схожі дівчата.
  • Виглядають класно, як сестрички.
  • Чарівна квіточка, коли ви опублікуєте нові фото? Я вами захоплююсь чекаю з нетерпінням.
  • Дівчаточка, ви дуже гарні. І чимось схожі, мабуть, тому що щасливі.

Нагадаємо, що Олег Винник зник із інфополя разом із початком повномасштабної війни. Через таку позицію співака вважають зрадником, хоч він і допомагає можливими способами українським військовим. Також відомо, що причиною зникнення Винника є його хвороба, яка розпочалася ще до 24 лютого.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.