“Платон не проти”: екс-холостячка Ксенія Мішина прокоментувала намір усиновити дитину без Еллерта

Екс-холостячка та актриса Ксенія Мішина звикла бути чесною зі своєю публікою. Нещодавно вона відповіла на запитання підписників про те, чи хоче усиновити дитину.

Актриса успішно знялася в серіалі для СТБ “Кріпосна” та інших роботах. Крім цього, Ксенія Мішина стала відома після виходу першого сезону шоу “Холостячка”, де обрала Олександра Еллерта. Мішину знають як переможницю у талант-шоу “Танці з зірками” та суддю програми “Україна має талант”.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на шоу "Холостячка"
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на шоу “Холостячка”

Мішина має десятирічного сина Платона, який росте без батька. У недавньому інтерв’ю для Григорію Решетнику Ксенія розповіла, що хлопчик почав спілкуватися з рідним батьком, але наразі не знає, що це саме він. Шанувальники сприйняли близько до серця переживання актриси, які виникли через часті суперечки з Олександром Еллертом. Протягом року пара то розходилася, то сходилася. Зараз Мішина чітко сказала, що у їхніх стосунках поставлено остаточну крапку. Красуня продовжує бути холостячкою, проте поділилася бажанням усиновити дитину. В Інстаграм-сторіс актриса влаштувала день чесності, відповівши на найчастіші запитання. Мішина хоче всиновити дитину після війни, але для цього спочатку потрібно знайти обранця.

Ксенія Мішина чесно поділилася про намір усиновити дитину
Ксенія Мішина чесно поділилася про намір усиновити дитину

Наскільки мені відомо, сім’я має бути повною. Тому для початку нам потрібно знайти гарного батька,

– наголосила Ксенія. За її словами, Платон зовсім не проти маленької сестрички чи братика. Нагадаємо, що після початку війни актриса Ксенія Мішина чи не єдина із селебріті, хто залишився з роботою. За півроку до розв’язаної путіним війни актриса підписала контракт на зйомки у серіалі. До речі, Інстаграм актриси – місце, де вона без прикрас ділиться своїми думками. Тут вона розповідає про свої погляди на виховання хлопчика, переживання, пов’язані з війною в Україні, ділиться думками про важливість саморозвитку, розповідає про своє дитинство в Севастополі, ділиться кадрами особистого та професійного життя. Понад вісімсот тисяч фоловерів стежить за життям талановитої актриси.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.