Відомі та самотні: зіркові матері-одиначки Тіна Кароль, Ксенія Мішина, Лідія Таран

Сімейне життя складається по-різному, часто трапляється так, що сім'я стає неповною. Причини можуть бути різні, але незмінне одне — мамина любов. Серед відомих особистостей також чимало жінок, які виховують дітей наодинці, при цьому непогано справляються.

Тіна Кароль

Українська співачка досягла успіху у творчій кар’єрі, але в особистому житті не все так райдужно. Після смерті коханого чоловіка Тіни Євгена Огіра у 2013 році, співачка одна виховує сина Веніаміна. Тренеру “Голосу країни” неодноразово приписували романи з різними чоловіками. Тема можливих стосунків Тіни та молдавського співака Дана Балана кілька років не залишає інфопростір. А нещодавно у мережі поповзли чутки про те, що Тіна Кароль закрутила роман із одіозним українським олігархом Ігорем Коломойським. Звичайно, ніхто зі сторін жодного разу не коментував таку інформацію.

Тіна Кароль із сином від покійного Євгена Огіра
Тіна Кароль із сином від покійного Євгена Огіра

Ксенія Мішина

Талановита актриса Ксенія мішина стала популярною після участі у шоу “Холостячка”, у боротьбі за серце красуні переміг Олександр Еллерт. До речі, їхні стосунки не тривали надто довго. Пара часто сварилася і сама актриса називає ці стосунки токсичними. Ксенія Мішина одна виховує десятирічного сина Платона. Батько хлопця виявив бажання спілкуватися із сином лише цього літа. Мішина не перешкоджає їхньому спілкуванню, хоч і досі тримає образу батька Платона. Нещодавно Ксенія поділилася, що якби був гідний претендент на місце її чоловіка, вона б усиновила дитину з дитбудинку.

Батько Платона покинув Ксенію Мішину вагітною
Батько Платона покинув Ксенію Мішину вагітною

Лідія Таран

Відома телеведуча ніколи не була у шлюбі. Звичайно, її талант та краса привертали увагу протилежної статі. Ведуча одна виховує доньку Василину, якій у жовтні буде 15 років. Батько дівчинки – Андрій Доманський. Любовні стосунки зав’язалися стрімко і так само різко закінчилися. Лідія Таран дуже переживала особисту травму, пов’язану з розставанням з коханою людиною. За її словами, Андрій обірвав стосунки однією розмовою, Лідія навіть не підозрювала, що, можливо, щось не так. Наразі про особисте життя улюбленої телеведучої ТСН нічого не відомо.

Дочка Лідії Таран схожа на отця Андрія Доманського
Дочка Лідії Таран схожа на батька, Андрія Доманського

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.