Максим Галкін вийшов на сцену у Варшаві у жовто-блакитному костюмі та відкрито підтримав Україну (Відео)

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова, які багато років жили та працювали в росії, після початку повномасштабної війни в Україні одразу виїхали з росії за кордон.

Після початку повномасштабної війни в Україні російські зірки поділилися на 3 табори. Деякі почали підтримувати злочинні дії Росії та активно про це заявляти, інші вирішили відмовчуватися, але є й такі, які підтримали українців та виїхали з росії.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова після повномасштабного вторгнення росії на територію України одразу публічно засудили війну. Вони разом зі своїми малолітніми дітьми залишили розкішний замок у Підмосков’ї та поїхали до Ізраїлю.

Щаслива родина Галкіна та Пугачової
Як виглядають діти Галкіна та Пугачової

Зараз Максим Галкін їздить країнами Європи з концертним туром і у своїх виступах часто висміює російську владу та російських пропагандистів.

А нещодавно Галкін виступив із концертом у Варшаві. На сцену комік вийшов у костюмі кольору українського прапора: жовті штани та синій піджак. Сцена, де виступав артист, підсвічувалася кольорами українського прапора.

У своєму Інстаграм-блозі Галкін опублікував невелике відео, де прощається з польською аудиторією. Судячи з ролика, російського коміка тепло зустрічали у Варшаві.

У коментарях під відео багато українців подякували Галкіну за те, що він відкрито підтримує Україну:

  • “Сотні тисяч людей, які говорять тією ж мовою, що і Максим Галкін, аплодують не тільки його видатному таланту, а його справжнім людським якостям!”;
  • “Тонко! Талановито! Дякую за вечір та за підтримку України!”;
  • “Дякую за порядність, сміливість і мужність”;
  • “Як я хочу щоб ви приїхали в Україну і дякую вам, добра людина”.

Нагадаємо, нещодавно радянська та латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка є близькою подругою Галкіна та Пугачової, теж публічно підтримала Україну. На одному із концертів співачка вийшла на сцену, тримаючи в руках український прапор.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.