40-річна Віра Брежнєва на тлі чуток про розлучення з Меладзе видала гірку правду: “Я лишилася”

Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка багато років працювала на російській сцені, на тлі чуток про розлучення із Костянтином Меладзе видала гірку правду.

Віра Брежнєва народилася в українському місті Дніпродзержинськ, яке нині називається Кам’янське. Свою кар’єру співачки вона збудувала в рідній країні, але коли пішла з “ВІА Гри” і стала сольною виконавицею, виступала здебільшого для російської публіки, але від України ніколи не відхрещувалась, часто була вдома, адже тут живуть її рідні. Зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе Віра жила одразу на три країни. Подружжя багато часу проводило в росії, в Україні та Італії, де придбали віллу в мальовничому районі біля підніжжя Альп.

Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе
Віра Брежнєва на тлі чуток про розлучення з Меладзе видала гірку правду

З початком війни росії проти України у 2014 році Віра Брежнєва своєї позиції не висловлювала, але після повномасштабного російського вторгнення співачка одразу публічно підтримала український народ. Зірка виїхала з росії, зайнялася волонтерською діяльністю в Польщі та Італії, продовжує кричати на всю свою велику аудиторію в соцмережах, що коїться в Україні та не приховує своїх почуттів із цього приводу.

До того ж у Мережі ходять чутки, що Віра Брежнєва розлучається з Костянтином Меладзе. Зіркове подружжя цього не коментує. Натомість екс-віагрянка ділиться емоціями, які її поглинули через війну в рідній країні:

Я лишилася верхнього шару, який мене захищав, оберігав, закривав. І зараз оголені всі почуття, всі емоції. Від цього все сприймається гостріше, болючіше, чутливіше

, – зізналася артистка.

Нагадаємо, що окрім Віри Брежнєвої, є й інші українські артисти, які до повномасштабного російського вторгнення виступали в росії, але потім повністю відхрестилися від минулого і проявили свій патріотизм. Це Іван Дорн, Світлана Лобода, Макс Барських.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.