Тіна Кароль присвятила пісню українським лікарям

В рамках благодійної акції "Ти не один" Тіна Кароль виконала свою пісню "Жизнь продолжается", яку присвятила лікарям. У кліпі вона буквально "розчинилася".

Український телеканал “1 + 1” запустив благодійний марафон “Ти не один”, метою якого є збір коштів для покупки різних засобів для захисту лікарів, які працюють з пацієнтами з позитивним тестом на коронавірус.

Музичний марафон пройшов в онлайн-форматі. Ряд українських зірок — Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських, Ніна і Антоніна Матвієнко, Оля Полякова, Макс Барських та багато інших — стали частиною благодійної справи.

Кожен виконавець веде прямий ефір з власного будинку, щоб не порушувати карантинний режим. Ведучими такого незвичайного концерту стали Катя Осадча з чоловіком Юрієм Горбуновим.

Однією з найбільш проникливих учасниць акції стала Тіна Кароль, яка виконала свою пісню “Жизнь продолжается”.

У ролику співачка виконувала свій хіт на тлі кадрів з українських лікарень і поліклінік. В ході кліпу Кароль почала “розчинятися” в цих подіях, наносячи на себе спеціальну фарбу, яка дозволила створити такий ефект.

Таким чином Тіна показала, що буквально всю себе і всі свої сили передає зараз справжнім героям сучасності — українським лікарям і медсестрам.

У своєму відео співачка подякувала кожному медичному працівнику, сказавши, що саме завдяки їм життя триває. А сама вона розчиняється в їхніх сльозах, страхах, сподіваннях і життєлюбність.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.