Оля Полякова після мовного скандалу взялася перевіряти зірок шоу-бізнесу: у своєму оці колоди не бачить

Українська співачка Оля Полякова місяць тому загриміла у гучний мовний скандал разом із Машею Єфросініною у передачі "Дорослі дівчатка". Тепер співачка вивчає українську мову та влаштовує перевірку зіркам шоу-бізнесу.

У липні в одному з випусків програми на каналі Маші Єфросиніної Оля Полякова запевняла, що їй важко розмовляти та доступно роз’яснювати свою думку українською. Тому вони з Машею продовжуватимуть записувати програму російською. Крім того, Полякова запевнила глядачів, що вона старанно працює над вивченням мови, її мета – точно і правильно підбирати слова, широко викладаючи свої думки, а не “бекати-мекати”. Публіка назвала ці репліки лише жалюгідними відмовками свого небажання щось змінювати. Колеги з шоу-бізнесу теж не змогли промовчати, легендарний співак Павло Зібров та музикант Арсен Мірзоян дали пораду Олі та Маші записувати передачі українською або зовсім закрити канал.

Оля Полякова перевірятиме рівень українців у зірок
Оля Полякова перевірятиме рівень української мови у зірок

Нещодавно Оля Полякова вирішила очиститись від скандалу та показати своє володіння мовою не на словах, а на ділі. Співачка розпочала нове інстаграм-шоу “Знай нашу”, в якому викликатиме на батл українських зірок та змагатиметься у цікавих раундах, присвячених вивченню української мови. Першою опоненткою співачки стала модель Даша Астаф’єва.

Достатньо боятися говорити українською! Розминайте язики та приєднуйтесь, вивчатимемо нашу рідну відтепер щотижня.

Суддею стала викладачка української Ксенія Тараненко, шоу складалося з чотирьох раундів:

  • “Кровосісі” – треба перекласти на чисту українську мову слова-суржики;
  • “Пісенна пауза”, де шукали помилки у піснях українських колег;
  • “Факт Ю” – потрібно вгадати факти, що стосуються України;
  • “Представлення”, де протягом 30 секунд опоненти презентували один одного милозвучними словами.

Даша Астаф’єва була в захваті від передачі, подякувала Поляковій за запрошення і сказала, що дуже скучила. Фоловери відреагували позитивно на шоу:

  • “Дуже актуально, дякую за шоу”
  • “Оля, це крута ідея, продовжуйте”
  • “Вчителька найсправжнісінький вогонь”
  • “Дівчатка, ви молодці! Я теж хочу вивчати мову з вами!”

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова влаштувала показовий ритуал на Лисій горі, де спалила кокошник як ворожий символ. Співачка уточнила, що колись він зробив її популярною, але зараз лише нагадує про нелюдську жорстокість російських солдатів та путінізму.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.