Вагітна Наталія Могилевська довела публіку до сліз у підземці чуттєвою піснею: “Заради них повернися назад”

Співачка Наталія Могилевська, яку фанати підозрюють у вагітності, своїм виступом у підземці на концерті до Дня незалежності торкнулася серця кожного присутніх, люди не могли стримати сліз.

Фанати 47-річної Могилевської не можуть дочекатися поповнення в родині співачки. Особисте життя Наталія вважає за краще не афішувати, на сторінці Інстаграм найчастіше публікуються моменти професійної діяльності. Декілька днів тому в соцмережі з’явилося відео, зняте перед виходом на сцену премії “Національна легенда України”. Одягнена в ніжно-блакитну сукню у білий горошок із завищеною талією та розстебнутий піджак, Могилевська підлила олії у вогонь, тепер фанати приписують їй вагітність з ще більшою завзятістю:

  • “Наталочко, невже будуть гарні новини?”
  • “Одна я це помітила?”
  • “То явно буде ще одна дівчинка Наталка”
  • “Наталю, ви розумничка. Дивлюся і тішуся, у вашому становищі, ще в животі там сильно «бум-бум» помітно було. Дай Бог добрих пологів та здоров’я вам, Наталю.”
Вагітна Наталія Могилевська довела публіку до сліз у підземці
Вагітна Наталія Могилевська довела публіку до сліз у підземці

Співачка ці домисли ніяк не коментує. 24 серпня Наталія Могилевська виступила на святковому концерті у київському метро. Вона прочитала вірш, присвячений українським захисникам, він проник у найтаємніші куточки душі кожного українця. Вірш “Ти не смій не вернутись назад” про те, що всі захисники, які не з власної волі опинилися на війні, повинні обов’язково повернутися до тих, хто їх проводжав і чекає додому. Вони серцем стоять не за кордони та землі, а за нас, людей.

Повертайся швидше!
Тисячі голосів кличуть у небо,
Від недоброго захист для тебе.
Ти живим повертайся, солдате!

Зала не стримувала сліз, заплакані глядачі не могли відвести очей від сцени. Після цього співачка виконала пісню “Я вдома”.

 

  • “Могилевська – сила. Це бомбезні вірші, які до самого серця проникли. А тих матерів, що не дочекалися і не дочекаються свого сина, так хочеться обійняти, поцілувати та стати перед ними на коліна.
  • “Наташа, ти ріжеш душу, серце ридає, дякую українському солдату, Боже, поверни всіх солдатів додому!”
  • “Боляче до сліз, українці, рідненькі, тримаймося!”

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.