Зіркові куми Анатоліч та Лобода, Кравець та Зеленська, Горбунов та Потап: хто кому кум (ФОТО)

Українські зірки шоу-бізнесу скріплюють свою дружбу родинними зв'язками, стаючи хрещеними батьками відомих дітей. Чия міцна дружба переросла в кумівство, дізнаємося за хвилину.

Анатоліч та Лобода

Телеведучий Анатолій Анатоліч не приховує, що давно підтримує дружбу зі скандальною українською співачкою Світланою Лободою. Вона стала хрещеною мамою старшої дочки ведучого – Аліси. Колишній чоловік Світлани Андрій Цар похрестив молодшу дочку Анатолича. Зв’яок залишився назавжди, хоча Світлана та Андрій давно розлучилися. Тепер, напевно, колишні заздалегідь домовляються про зустріч, щоб не перетнутися один з одним.

Хто з ким покумався: Анатолій та Лобода
Хто з ким покумався: Анатоліч та Лобода

Кравець та Зеленська

Сім’я нинішнього президента та Олени Кравець дружать уже давно, тому нічого дивного, що Зеленські обрали хресними доньці пару Кравець. Цікаво, що під час таїнства з’ясувалося, що Олена Зеленська не хрещена, тож її теж охрестили. Хрещеною мамою стала Олена Кравець. Досить заплутана історія, напевно, міцніше за всі узи об’єднає ці сім’ї.

Олена Кравець – кума родини Зеленських
Олена Кравець – кума родини Зеленських

Потап та Горбунов

Старшого сина Юрія Горбунова та Катерини Осадчої Івана похрестив співак Потап. Як виявилось, вони навіть живуть практично поряд, тому часто бувають один у одного в гостях. За розповіддю Олексія Потапенка, він дуже серйозно ставиться до відповідальності, пов’язаної з кумівством. Він вважає, що до хрещених дітей потрібно ставитися як до своїх.

Хто кому кум: Потап та Горбунов
Хто кому кум: Потап та Горбунов

Окрім цих зіркових кумів в українському шоу-бізнесі переплелося ще багато зв’язків: Лідія Таран хрестила старшого сина Марічки Падалко, Соломія Вітвицька стала хрещеною мамою Світлани Тарабарової, Дмитро Танкович хрещений старшій дочці Лілії Ребрик, Ірина Білик похрестила молодшого брата Аліни Гросу Михайла.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.