Маша Єфросиніна поділилася таємницями особистого життя

4 квітня Маша Єфросиніна та її чоловік відзначають річницю свого знайомства. На честь пам'ятної дати телеведуча розкрила кілька секретів їхнього сімейного життя.

Українська телеведуча має серед глядачів і колег бездоганну репутацію. Єфросиніна — красива, ефектна дівчина, яка займається благодійністю і заряджає позитивом від однієї тільки посмішки.

Крім кар’єри, Маша може похвалитися і зразковою сім’єю. Вони разом з чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим, вже майже 20 років і виховують прекрасну дочку Нану, якій цього року виповниться 16.

На честь річниці знайомства телеведуча розповіла сімейні таємниці і показала фотографії за спільного архіву.

Маша Ефросинина и Тимур Хромаев в начале отношений и сейчас
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв на початку відносин і зараз

За словами Маші, пара познайомилася просто на вулиці, тоді обмінялися номерами. Але через кілька днів після зустрічі Тимур загубив телефон. Він відновив номер, але так і не зміг зберегти контакти із записної книжки.

Маша стала переживати і набрала нового коханого перша. Вона поділилася, що це був перший і останній раз, коли вона подзвонила чоловікові за своєю ініціативою.

А на перше побачення, Тимур і зовсім прийшов з другом. Через якийсь час пара розлучалася на рік, але закохані зрозуміли, що не можуть один без одного.

Але це було не найстрашніше випробування для їхнього союзу — в 2003 році Єфросининій поставили діагноз безпліддя. Але, за словами Марії, вже через кілька днів вони зачали їхню дочку Нану. А у 2014 році у пари народився син Олександр.

Маша Єфросиніна з сином Олександром, донькою Наной та чоловіком Тимуром
Маша Єфросиніна з сином Олександром, донькою Наной та чоловіком Тимуром

Шанувальники були вдячні телеведучій за таке одкровення і побажали ще багато спільних років життя.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.