Наташа Корольова і Лоліта заспівали українську народну пісню (ВІДЕО)

На своїй сторінці у соціальних мережах співачка Лоліта поділилася архівним відео, де вона з Наташею Корольовою і Тетяною Овсієнко співає наживо українську народну пісню.

Співачка українського походження Лоліта Мілявська на своїй сторінці в Instagram поділилася архівним відео, яке було знято ще у 1996 році.

Тоді вона і її колеги — Тетяна Овсієнко і Наташа Корольова тільки починали підкорювати велику сцену. Як і багато артистів, вони намагалися почати кар’єру в Москві, де можливостей для заробітку творчих людей в суворі 90-ті було набагато більше. Але про рідні корені ніхто не забував.

Усі три народилися в Україні: Лоліта в місті Мукачево на Закарпатті, а Наташа Корольова і Тетяна Овсієнко родом із Києва.

На кадрах, якими поділилася Лоліта, майбутні діви естради ще зовсім молоді. Як виявилося, його зняв актор Андрій Гусєв під час концертного туру в підтримку тодішнього президента Росії Бориса Єльцина. У ролику видно, що юні співачки дуже втомлені після виступу.

Як написала сама Лоліта в підписі до посту, той тур вони жартома називали “Голосуй або сядеш на кол”. Артисти провели разом 42 дні в непростих умовах. Ці концерти далися їм досить важко фізично, але щира і добра атмосфера і відносини, які зародилися між усіма учасниками тоді, зберігаються і сьогодні.

На відео видно, як знесилені співачки вирішили розслабитися найкращим способом — заспівати гарну народну пісню. Лоліта, Корольова і Овсієнко виконали українську композицію “Ой у гаю при Дунаю соловей щебече”.

На задньому плані в ролику можна помітити ряд інших виконавців, які були колегами дівчат по концертному туру — Валерія Леонтьєва, Ірину Алегрову, Олександра Буйнова, Філіпа Кіркорова та інших.

Це відео набрало вже майже мільйон переглядів і тисячі захоплених коментарів від шанувальників таланту Мілявської.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.