Антоніна Матвієнко дорвалася до Євробачення, але дружину Мірзояна ще можуть “скасувати”: “Обрали мене”

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко поділилася із шанувальниками важливою новиною. Дружина Арсена Мірзояна може взяти участь у Євробаченні.

Тоня Матвієнко має унікальний голос, який неможливо відрізнити від голосу її легендарної мами Ніни Митрофанівни Матвієнко. Ця музична сім’я давно славить Україну в індустрії. Незважаючи на те, що в Антоніни знаменита мама, яка могла б їй допомогти зійти кар’єрними сходами, вона вирішила досягати успіху своїми силами.

2011 року Тоня стала учасницею першого сезону талант-шоу “Голос країни”, проте на етапі сліпих прослуховувань до неї не розгорнувся ніхто з тренерів через народний тембр. Руслана Лижичко зрештою зізналася, що сильно шкодує про своє рішення не обирати Матвієнко, а пізніше Антоніні дали другий шанс взяти участь у прослуховуваннях, тоді Руслана забрала її до своєї команди. Так дочка Ніни Матвієнко посіла друге місце, поступившись Івану Ганзері в останньому голосуванні.

Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном
Антоніна Матвієнко дорвалася до Євробачення

Саме “Голос країни” став для Тоні відправною точкою у самостійне плавання, а також вона зустріла на проекті свого майбутнього чоловіка Арсена Мірзояна. Їхні стосунки активно засуджувалися громадськістю, бо Арсен мав сім’ю та дружину, але він вирішив відкрити серце новим почуттям і пішов до Антоніни.

Наразі пара переживає важкі часи, як і всі українці. Вони часто в розлуці – Мірзоян в Україні, Матвієнко влаштувалася як біженка у Британії, але нещодавно приїхала додому побачитися з рідними. У нещодавній візит до України Тоня була удостоєна президентом Зеленським гордого звання Заслуженої артистки, а також стало відомо, що вона може взяти участь у пісенному конкурсі Євробачення:

Обрали мене як потенційного члена журі Націвідбору на Дитяче Євробачення. Якщо бажаєте бачити мене у складі журі – голосування за посиланням

, – зазначила Матвієнко у своєму Інстаграмі.

Антоніна Матвієнко дорвалася до Євробачення
Антоніна Матвієнко дорвалася до Євробачення

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.