Алла Пугачова відвела на лінійку 1 вересня дітей Лізу та Гаррі без Максима Галкіна: неповна родина (ФОТО)

Примадонна Алла Пугачова 1 вересня 2022 року відвела двійнят від Максима Галкіна на шкільну лінійку без чоловіка. Сім'я зараз переживає розлуку.

Максим Галкін став одним із перших російських артистів, хто виступив проти загарбницької війни росії в Україні та підтримав український народ не лише словом, а й ділом. Гуморист влаштовує концерти по всьому світу, а частину зібраних із продажу квитків коштів перенаправляє на допомогу українцям. Щоб мати можливість вільно висловити свою позицію, Галкін був змушений з перших днів виїхати за межі росії, в цьому його підтримала знаменита дружина Алла Борисівна Пугачова.

Щаслива родина Галкіна та Пугачової
Алла Пугачова відвела на лінійку 1 вересня дітей Лізу та Гаррі без Максима Галкіна

Зіркова пара виїхала за кордон разом із дітьми. Відразу ж поповзли чутки, що вони поїхали не тимчасово, а зібралися на еміграцію, але Примадонна заперечувала це і заявляла, що вперше за багато років виділила собі час на відпустку та лікування. Вона особисто не висловлювалася з приводу війни, тому нещодавно вільно повернулася до росії, не боячись переслідувань. Як виявилося, артистка взяла з собою Лізу та Гаррі, а Максим Галкін залишився за кордоном.

1 вересня гуморист показав відео від дружини, як вона відвела двійнят на лінійку до школи. Ліза та Гаррі продовжили навчатися у Першій Московській гімназії, вони перейшли до 3 класу. Діти постали у кадрі у шкільній формі з емблемою навчального закладу.

Алла Пугачова відвела на лінійку 1 вересня дітей Лізу та Гаррі без Максима Галкіна
Алла Пугачова відвела на лінійку 1 вересня дітей Лізу та Гаррі без Максима Галкіна

Навчання у цій гімназії відрізняється від навчання у середньостатистичній школі. У кожному класі крім вчителя також присутній вихователь, який водить учнів на додаткові заняття та прогулянки. У початкових класах після уроків діти ходять у різні секції, роблять у школі домашнє завдання, їдять, гуляють та відпочивають. Крім шкільної програми Ліза та Гаррі Галкіни також посилено вивчають французьку мову.

Нагадаємо, Алла Пугачова та Максим Галкін разом уже понад 20 років, в офіційному шлюбі вони з 2011 року. Батьками артисти стали у 2013 році.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.