Катерина Репяхова прокоментувала своє розлучення з Віктором Павліком після 2 років шлюбу: “Все було добре”

Популярна у мережі українська блогерка та дружина народного артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова прокоментувала чутки про розлучення із зірковим чоловіком.

Шлюб Віктора Павліка з Катериною Репяховою постійно обговорюється у Мережі. У пари велика різниця у віці і спочатку Катя була коханкою артиста, який був одружений зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою. Це не завадило співакові та дівчині закрутити стосунки, які зрештою призвели до того, що Павлік розлучився та одружився з Репяховою.

Блогерка хотіла пишне і гарне весілля після скромного розпису, але торжество постійно переносилося з тих чи інших причин. Спочатку весілля скасували через велику трагедію в родині Віктора Павліка – у серпні 2020 року помер його син Павло після тривалої боротьби з раком. Потім Катерина завагітніла і прийняла рішення після пологів відновитися, щоб влізти у сукню мрії, однак у результаті пара свято так і не відбулося.

Дружина Віктора Павлика Катя Репяхова розпродає речі сина за безцінь
Катерина Репяхова прокоментувала своє розлучення з Віктором Павліком

Відносини зоряного подружжя перебувають у центрі уваги преси. Досить часто виникають чутки про їхнє розставання, які шанувальники Репяхової не залишають поза увагою. Нещодавно одна з підписниць Каті в Інстаграмі написала їй, що була шокована статтею під заголовком “Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про розставання з чоловіком”:

Доброго вечора, Катюша. Заголовки деяких статей шокують, я аж чаєм подавилася, прочитавши таке. Думаю вранці дивилася сторіс, все було добре. Будьте щасливі, у вас прекрасна родина і такий чудовий синочок

, – написала фанатка Рєпяхової.

Дружина Віктора Павліка внесла ясність у ситуацію:

Я теж обожнюю ці заголовки. Наш тато дійсно поїхав далеко-далеко, але обіцяв повернутися

Катерина Репяхова прокоментувала своє розлучення з Віктором Павліком
Катерина Репяхова прокоментувала своє розлучення з Віктором Павліком

Зазначимо, артист зараз перебуває у Варшаві по роботі, а його дружина Катя з однорічним сином Михайлом залишилися вдома у Києві, справлятися з усіма справами дівчині допомагає мама.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.