За мусульманськими традиціями: падчерка Потапа вийшла заміж за ліванця (ВІДЕО)

Радісною новиною заміжжя своєї 24-річної доньки Наталії поділилася продюсер та засновник MOЗGI Group Ірина Горова у програмі ЖВЛ. Зіркову матір молодята поставили перед фактом.

Перша дружина Потапа, будучи у стосунках із репером, вже виховувала однорічну дочку Наталю. Олексій Потапенко чесно зізнався, що хоч дівчинка була зовсім маленькою і стала йому рідною, але стати справжнім батьком для неї не намагався. Нещодавно Ірина Горова зізналася, що її 24-річна донька вийшла заміж. Обранцем став хлопець із Лівії, пара вже давно разом, а зараз вони вирішили одружитися. За словами Горової, традиційне свято за мусульманськими звичаями відбулося на батьківщині хлопця.

Наталя не змінювала віру, але погодилася на весілля, віддавши данину бажанню батьків обранця. Союз скріпив мулла, а коли молодята повернуться в Україну, вони повінчаються у церкві та зіграють весілля. На своїй сторінці Інстаграм Наталія не показує обранця, пояснюючи, що він не є публічною людиною. Ірина Горова напівжартома розповідає, що попередила доньку про свою неготовність стати бабусею:

Якщо стану бабусею, на особистому житті можна поставити хрест.

Коли розпочалася повномасштабна війна, закохані відпочивали у сонячній Грузії, потім разом переїхали до Лівану. Ірина Горова сказала, що дочка повідомила новину про мусульманське весілля постфактум: надіслала фото з каблучкою на пальці та зізналася, що дуже щаслива. На думку Ірини, найголовніше, щоб наші діти були щасливими.

Ірина Горова з дітьми Наталією та Андрієм
Ірина Горова з дітьми Наталією та Андрієм

Нагадаємо, що у шлюбі Ірини Горової та Олексія Потапенка народився син, Андрій. Незважаючи на розлучення, екси підтримують близькі стосунки, адже їх пов’язує ще й робота, не лише син. Коли почалася велика війна, Потап організовував евакуацію своїх співробітників та їхніх сімей, допомагав і своїй колишній із сином Андрієм. Наразі співак перебуває за кордоном, займається благодійністю та лікуванням запаленого нерва, через який у нього паралізувало половину обличчя. Про це розповіла його нинішня дружина співачка Настя Каменських, яка нещодавно повернулсь в Україну.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.