47-річна Могилевська поділилася, чому її все життя переслідували невдачі в коханні: “Уся справа в мені”

Особисте життя Наталії Могилевської - лише привідкрита книга для глядача. У мережі відомо про два невдалих шлюби співачки, але чутки про нові романи Могилевської не припиняються.

Офіційно співачка була одружена один раз – за бізнесменом Дмитром Чалим. Їхній союз припав на Помаранчеву революцію 2004-2005, саме політичні погляди стали каменем спотикання в молодій сім’ї. Через рік молодята розлучилися, хоча нещодавно планували дитину. Як згадує Наталя, вона тоді дуже хотіла народити малюка, була готова до цього і морально, і фізично. Опинившись по різні боки барикад, пара не змогла знайти баланс і зберегти шлюб. Другі серйозні стосунки співачка мала з багатодітним батьком Єгором Долініним. Могилевська згадує цю людину як найкращого з чоловіків. Він чуйний, романтичний, чудовий батько та чоловік. Пара прожила п’ять років у цивільному шлюбі. Уся велика сім’я, що складалася з Наталії та Єгора, мами Єгора та трьох його дочок, проживала разом у великому будинку. Шоу-бізнес став причиною розлучення – Єгор хотів проводити максимум вільного часу з Наталією та доньками, а співачка завжди не мала часу. Навіть після аварії зі зламаною рукою Могилевська погодилася брати участь у “Танцях із зірками”.

Наталія Могиєвська з колишньою родиною
Наталія Могиєвська з колишньою родиною

Єгор як міг відмовляв, але артистка була непохитна. Ще одна причина розставання – ревнощі. Наталя ревнувала Єгора до партнерки з танців, а Єгор ревнував до чуток про роман з Ямою, а за великим рахунком – до її роботи та проектів.

Я думаю, я сама винна, що стосунки з найідеальнішим чоловіком не склалися. Я була надто зайнята собою і роботою, я могла спізнюватися на побачення до Єгора. Ні, не півгодини, не на годину. Він призначав вечерю на 6, а я приходила об 11. Він хотів більше уваги до себе…

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Наталія Могилевська приголомшила публіку визнанням, що зараз вона перебуває у статусі нареченої. Співачка не називає ім’я коханого, але описує його як сильного, гарного чоловіка, який їздить з нею на концерти та вистави, завжди поруч. Він не військовий, але має зброю. Вони познайомилися у перші дні війни, коли обидва займалися евакуацією громадян із Києва. Сама співачка категорично відмовилася залишати столицю. Про те, хто став обранцем зірки, Наталя пообіцяла розповісти після настання миру в Україні. До речі, після визнання співачки про новий роман, Могилевську почали підозрювати у вагітності. Скоро дізнаємося правду, можливо, зірка просто трохи розповніла через стрес.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.