Вийшли заміж за альфонсів: Лорак, Дорофєєва та інші знамениті красуні, які утримували своїх чоловіків

Кохання – дуже непередбачуване почуття. Іноді можна закохатися навіть у альфонса. Відомі жінки з нашої добірки, як ніхто інший знають, як утримувати своїх чоловіків.

Вийти заміж за багату, заможну людину і ні в чому собі не відмовляти — мрія не лише багатьох дівчат, а й хлопців. Деяким знаменитим жінкам не пощастило, і вони вийшли заміж саме за таких чоловіків. Однак усі зіркові красуні з нашої добірки вже розлучилися зі своїми чоловіками-альфонсами.

Надя Дорофєєва та Вова Дантес

Дантес та Дорофєєва виявилися прикладом справжнього кохання для тисячі українців.
Знамениті красуні, які утримували своїх чоловіків: Надя Дорофєєва

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва були разом 10 років, 7 з яких – у шлюбі. Дантеса часто називали альфонсом, адже його дружина набагато популярніша, ніж він і, відповідно, вона набагато більше заробляє. Дантес завжди переводив це у жарт і не любив коментувати свої доходи. У березні 2022 року подружжя оголосило про розлучення. Дорофєєва пішла від Дантеса до іншого чоловіка.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Ані Лорак і Мурат
Знамениті красуні, які утримували своїх чоловіків: Ані Лорак

Ані Лорак вийшла за Мурата Налчаджіоглу, коли вона була вже відомою та заможною артисткою. А ось Мурат на той час був звичайним працівником турецького готелю. Лорак зізнається, Мурат — її перше справжнє кохання і їй було абсолютно однаково на його доходи. Після укладення шлюбу співачка подарувала Мурату кілька ресторанів та клубів у Києві, щоб він міг займатися власним бізнесом. Щедрість та добродушність співачки не вберегла її від зради. Подружжя розлучилося через 10 років шлюбу через численні зради Мурата.

Лоліта та Дмитро Іванов

Лоліта та Дмитро Іванов
Знамениті красуні, які утримували своїх чоловіків: Лоліта

Співачка Лоліта була заміжня далеко не один раз. П’ятим чоловіком артистки став фітнес-тренер Дмитро Іванов, який набагато молодший за саму Лоліту. Жінка утримувала молодого обранця та задарювала його дорогими подарунками. а чоловік у свою чергу завів собі молоду коханку і утримував її за рахунок Лоліти. Коли співачка дізналася про зраду, одразу ж подала на розлучення.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Волочкова та Ігор Вдовін
Знамениті красуні, які утримували своїх чоловіків: Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова багато років тому розлучилася зі своїм чоловіком Ігорем Вдовіним. Проте балерина досі звинувачує чоловіка у тому, що він альфонс. Жінка запевняє, що Вдовін позичив їй велику суму грошей, яку так і не повернув. Йдеться про мільйони доларів.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.