Катя Репяхова прокоментувала розлучення з Віктором Павліком: “Є шанс прожити своє життя класно”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова припустила, що може стати для артиста колишньою дружиною. Однак цей факт її не засмучує.

Віктор Павлік та Катя Репяхова – одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Справа в тому, артист старший за свою обраницю на 28 років. За плечима Павліка 3 невдалі шлюби, троє дітей, онуки. Більше того, старший син Павліка старший за його молоду дружину на 10 років.

Віктор Павлік із дружиною Катериною Репяховою
Катя Репяхова прокоментувала розлучення з Віктором Павліком

Павлік та Репяхова познайомилися завдяки роботі. Дівчина стала концертним директором артиста і дуже скоро їхні робочі стосунки переросли в романтичні. Тоді Віктор вирішив подати на розлучення зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою і одружитися з молоденькою Катою.

Вже через рік після укладення шлюбу у Павліка та Репяхової народився первісток – хлопчика назвали Мишком.

Син Віктора Павлика та Катерини Репяхової
Катя Репяхова прокоментувала розлучення з Віктором Павліком

Незважаючи на народження дитини, Катя Репяхова вирішила не йти в декрет, а продовжувати працювати. Дівчина продовжує бути концертним директором свого чоловіка та вести власний бізнес – інтернет-магазин дитячого одягу.

Крім того, Катя є блогером. Дівчина має велику кількість підписників і у своєму блозі вона ділиться свіжими фото, відео, розповідає про сімейне життя з Віктором Павліком та показує материнські будні. Катя максимально відверта зі своїми підписниками. Вона не намагається ідеалізувати своє життя в очах публіки, а показує все так, як є насправді.

Нещодавно дружина Павліка вирішила відповісти на запитання підписників у своєму Інстаграм-блозі. Один із фоловерів запитав дівчину, чи не боїться вона стати для Павліка колишньою дружиною. Катя не побоялася відповісти на це запитання та заявила, що зовсім не боїться цього.

Катя Репяхова прокоментувала розлучення з Віктором Павліком
Катя Репяхова прокоментувала розлучення з Віктором Павліком

Я не боюся стати колишньою. Мені здається, це дуже класно, коли ти проживаєш насичене життя і в тебе є багато різного досвіду. Коли є кохання на все життя і вам справді класно разом – це класно. Але, якщо не склалося – це теж класно, тому що у вас є шанс прожити класно ваше життя.

, – відповіла Репяхова.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!