Переможець “Танців з зірками” Женя Кот розповів усе про роман з Ксенією Мішиною: “Прийшов до дружини і…”

Український танцюрист, який став переможцем шоу "Танці з зірками" Женя Кот висловився про романтичні стосунки з Ксенією Мішиною, яка стала першою холостячкою країни.

Ксенія Мішина та Євген Кот зустрілися у 2019 році, коли актрису запросили стати учасницею нового сезону шоу “Танці з зірками” на телеканалі 1+1. Їхня пара підкорила суддів та телеглядачів, що зрештою допомогло їм стати переможцями сезону. Протягом участі Жені та Ксюші неодноразово приписували романтичні стосунки, оскільки у своїх номерах вони показували неймовірну пристрасть. Але зірки запевняли, що це лише елемент шоу. Згодом Кот чесно зізнався, що між ним та Мішиною правда щось було. Про це він розповів уперше у програмі Маші Єфросініної.

За словами Жені, він одразу був зачарований актрисою і не приховував це навіть від законної дружини Наталії Татаринцевої.

Після першої зустрічі (з Ксенією) я прийшов до Наталі (дружини) і говорю: “Ксенія дуже гарна, у нас може бути з нею роман цей медійний, і був

– поділився Кот.

Женя Кіт розповів усе про роман із Ксенією Мішиною
Женя Кот розповів усе про роман із Ксенією Мішиною

На паркеті їхня пара навіть цілувалася, що зафіксували оператори. Пізніше їхні шляхи знову перетнулися. Вони разом сиділи на суддівських кріслах у шоу “Україна має талант”, а з “Танців з зірками” Женя пішов після перемоги з Мішиною назавжди, списавши все на занижений гонорар, ніж він на його думку заслуговує.

Нагадаємо, Ксенія Мішина стала першою Холостячкою країни і близько року перебувала у відносинах із переможцем проекту Олександром Еллертом. Пара кілька разів розходилася і сходилася, але востаннє актриса попросила шанувальників більше не асоціювати її з Еллертом, назавжди поставивши крапку у їхніх стосунках.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт
Женя Кот розповів усе про роман із Ксенією Мішиною

Вона уточнила, що їхня любовна історія тільки з боку здавалася ідеальною, а в житті вона була далека від ідеалу.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.