Сергій Притула залишив дружину та дітей заради відомої дівчини майже 5 років тому – хто ця красуня?

Популярний український телеведучий та головний волонтер країни Сергій Притула не приховує своїх стосунків із відомою дівчиною, які зав'язалися майже 5 років тому.

Сергій Притула є одним із найпопулярніших артистів свого жанру на українському телебаченні. Також у нього безліч шанувальниць-жінок, які хотіли б опинитися на місці його коханої. Особисте життя Притули не є секретом. У його паспорті два штампи про офіційний шлюб.

Вперше Сергій одружився зі своєю землячкою Юлією з Тернополя. У 2008 році у шлюбі у пари з’явився первісток Дмитро. За ідеальною картинкою міцної сім’ї насправді ховалися часті конфлікти та суперечки. В інтерв’ю Притула зізнавався, що намагався зберегти шлюб, але було надто пізно. Саме на той момент у його житті з’явилося нове кохання – продюсер “Нового каналу” Катерина Сопельник, нинішня дружина телезірки.

Як виглядає друга дружина Сергія Притули
Сергій Притула залишив дружину та дітей заради відомої дівчини

У 2015 році Сергій Притула одружився вдруге. Через два роки у них народилася дочка Соломія, а в 2021 році їхня родина знову стала більшою і на світ з’явилася ще одна донечка Стефанія.

Незважаючи на статус глибоко сімейної людини, Притулі регулярно приписують романи з іншими відомими жінками. Рекордна кількість чуток про більш ніж робочі стосунки з телеведучою Лесею Нікітюк, з якою він почав співпрацювати у шоу “Хто зверху?” майже п’ять років тому. Після того, як попередня ведуча Катерина Варнава отримала заборону на в’їзд до України та довелося шукати їй заміну. Перед нею була Ольга Фреймут.

Сергій Притула залишив дружину та дітей заради відомої дівчини
Сергій Притула залишив дружину та дітей заради відомої дівчини

У коментарях під спільними фото “парочки” користувачі Мережі не перестають писати про те, що вони ідеально один з одним виглядають і були б чудовою парою. Як до таких чуток ставиться дружина Притули Катерина шанувальникам залишається лише гадати.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.