Юна фаворитка Олега Винника зізналася, як їй живеться в особливому статусі закордоном: “Це жахливо звучить”

Переможниця 10 сезону талант-шоу "Х-Фактор", "Голос Діти – 2016" та співачка Еліна Іващенко розповіла про життя поза Україною. Нагадаємо, що дівчина стала улюбленицею Олега Винника.

Ще задовго до повномасштабного вторгнення росії в Україну Еліна Іващенко та Олег Винник випустили пісню “Діаманти”. З того часу молоду виконавицю почали називати улюбленицею головного серцеїда жіночих сердець. Більше того, в мережі ходили чутки про їхній роман, але артисти не сприймали ці розмови всерйоз, заявляючи лише про творчі стосунки. Перебуваючи наразі в Італії, юний талант розповіла, що довго не могла звикнути до безпеки та тиші, чого не могла відчути у рідних Броварах. Вона шарахалася кожного звуку і не могла позбутися кошмарів.

5 місяців мого життя пройшло в шаленому страху за себе і за життя моїх рідних та друзів. Приїхавши в безпечне місце, я довго намагалася адаптуватися до нормального життя. Будь-який шерех і гуркіт мене лякав.

Олег Винник виступає зі своєю фавориткою Еліною Іващенко
Олег Винник виступає зі своєю фавориткою Еліною Іващенко

На своїй сторінці в Інстаграм 20-річна співачка розмістила пост, в якіому розповіла, чому навчилася за останні місяці.

Раніше для мене нормальним життям, як і для кожного українця, було прокинутися вранці, випити кави та розпочати свої справи. Але тепер нормальне життя – це коли ти прокидаєшся з думками “Щоб Бог уберіг від вибухів та пострілів”. Як жахливо це звучить…

Після місяців перебування в Європі Еліна зрозуміла, що світ довкола прекрасний і різноманітний.

Ми приходимо в цей світ лише один раз. І за цей проміжок часу треба встигнути все. Хочеш співати – співай! Хочеш кричати – кричи! Хочеш любити – кохай! Ти ніколи не знаєш, що буде далі і як закінчиться твій фільм.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.