Дружина Романа Сасанчина розповіла про реакцію батьків на різницю у їхньому віці: “Погано ставилися”

Дружина переможця "Голосу країни" поділилася новою інформацією з підписниками. Іванна Сасанчина влаштувала день щирості та чесно відповідала на запитання читачів.

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна розповіла, як батьки співака відреагували на їхню різницю у віці. Як відомо, дівчина старша за свого обранця на чотири роки. У себе в Інстаграм-сторіс Іванна зізналася, що зараз із цим немає жодних проблем, але ось до того, як батьки познайомилися зі своєю майбутньою невісткою, питання все ж таки були.

До нашого знайомства таке собі ставлення було до мене та мого віку. А зараз все ок.

Иванна и Роман Сасанчины
Іванна та Роман Сасанчини

Зараз Роману Сасанчину 20 років, а Іванні, відповідно, — 24. Щасливе подружжя виховує дочку Елізабет, яка народилася у грудні 2021 року. Нещодавно блогер розповіла шанувальникам, що до народження доньки їй довелося пережити викидень. Іванна поділилася своїми переживаннями з цього приводу, зізналася, що в душі досі є біль і смуток через втрачену дитину. У квітні молоде подружжя приголомшило шанувальників новиною про розлучення, проте через деякий час Іванна розповіла, що насправді між закоханими стався серйозний конфлікт. Шанувальники тоді звинуватили молоду блогерку, що та спеціально викладає такі новини, щоб отримати увагу аудиторії. Сама Іванна запевняє, що це не може бути темою хайпу. Фоловерів також цікавить, чи не збираються Роман та Іванна заводити ще одну дитину. Дівчина не стала приховувати, що вже задумалася про це, але поки що не вагітна. Нагадаємо, що пара неодноразово піддавалася хейту та критиці від публіки. Багато хто думає, що Іванна нещира по відношенню до Романа, не любить його насправді, а просто користується популярністю талановитого співака.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!