Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин разом із Бузовою розважають росіян на круїзному лайнері

Повномасштабна війна в Україні показала справжню сутність багатьох артистів, яких раніше все вважали "своїми". Так, колись популярні актори та КВК-щики Писаренко та Нікишин засвітилися на круїзному лайнері, де виступали для росіян

“Гроші не пахнуть”, – сказала якось мудра людина та описала переважну частину російського шоу-бізнесу. Так, схоже, що гумористам Сергію Писаренко та Євгену Нікишину абсолютно все одно, де і як заробляти гроші, а всі їхні висловлювання щодо громадянської позиції – це лише тимчасові слова.

Сергій Писаренко та Євген Нікішин обоє родом із російського міста Магніторська. Прославилися коміки на популярному раніше змаганні КВК, там же познайомилися з майбутніми колегами і саме з “Клубу веселих та кмітливих” розпочалася їхня захоплююча подорож у світі шоу-бізнесу. Невдовзі артисти вирішили робити кар’єру на українському телебаченні. Нікішин та Писаренко почали зніматись у телепроєкті “Дизель Шоу”.

Афіша концерту на круїзному лайнері
Афіша концерту на круїзному лайнері

Останні роки вони провели саме в Україні, проте після початку повномасштабного наступу росії покинули країну. Никишин повернувся до рідного Магніторська, а Писаренко взагалі поїхав з усією родиною до Латвії. Під час бойових дій та окупації території Київської області будинок Писаренка було зруйновано. Кадрами житла він поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук, проте незабаром їх звідти видалив.

На сторінці в гущавині абсолютно нейтральних постів залишився лише один, який якось характеризує ставлення гумориста до того, що відбувається в Україні. Так, Писаренко прокоментував те, що сталося в Бучі і заявив, що він не може повірити в те, що “хтось із цих нелюдів народився зі мною в одній країні і ходив однією вулицею”.

Однак, як виявилося, “сумував” він недовго і вже зовсім скоро оголосив про те, що збирається розважати росіян на круїзному лайнері Astoria Grande. До нього приєднався й інший колега Євген Нікішин. Гумористи засвітилися на афіші, де сказано, що наприкінці вересня вони вже вдруге вирушать із сочі разом із пасажирами лайнера та розважать їх гумористичною програмою.

Писаренко та Нікішин разом з іншими російськими зірками виступають для росіян
Писаренко та Нікішин разом з іншими російськими зірками виступають для росіян

Цікаво, що Писаренко постив анонс майбутньої круїзної подорожі на особисту сторінку до Фейсбуку, проте не витримавши шквалу негативних коментарів, видалив пост.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.