Народилися в сорочці: син Таїсії Повалій з маленьким онуком ледь не потрапили під падаюче дерево

Син Таїсії Повалій Денис прогулювався разом з п'ятимісячним сином Дем'яном і в декількох метрах від них впало велике дерево. Пошкоджень або загроз життю вдалося уникнути.

Про неприємний інцидент 36-річний син відомої співачки повідомив на своїй сторінці в Instagram.

За словами хлопця, він гуляв вулицями Києва з п’ятимісячним сином Дем’яном, який спав в колясці.

Несподівано буквально в 20 метрах від Дениса та малюка різко впало велике на вигляд дерево. На щастя, трагічних наслідків дивом вдалося уникнути. Тато з сином перебували не більше, ніж в 20 метрах від місця, куди впало поламане дерево.

Денис зазначив, що радить усім ходити уважно і виймати навушники. Зазвичай, такі події супроводжуються гучним тріском гілок і стовбура, що ламаються. Цей звук може дійсно врятувати життя.

Фото с Instagram Дениса Повалия
Фото з Instagram Дениса Повалія

По фото видно, що дерево було дійсно велике — його розміру і ваги було б цілком достатньо, щоб розчавити людину або нанести важкої шкоди здоров’ю. На щастя, все закінчилося щасливим кінцем.

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.