Таюне вперше з початку війни вийшла на зв’язок та випередила Олега Винника: дружина артиста зробила заяву

Бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника Таюне вийшла на зв'язок із своїми численними шанувальниками вперше за ці кілька місяців війни.

З того моменту, як в Україні почалася повномасштабна війна, розв’язана росією, улюбленець українських жінок Олег Винник вкрай рідко виходив на зв’язок зі своїми вовчицями, а невдовзі взагалі перестав з’являтися в Мережі. Шанувальники пов’язували це з тим, що він поїхав до Європи та приховує це. Згодом з’явилася інформація, що в артиста проблеми зі здоров’ям, першою про це заговорила його подруга Оля Полякова. Суперблондинка не розкривала подробиць, оскільки не хотіла стати розповсюджувачкою чуток і дала можливість співакові про все повідомити самому.

Винник виїхав на лікування ще до початку повномасштабної війни
Таюне вперше з початку війни вийшла на зв’язок та випередила Олега Винника

Цього, втім, не сталося, проте факти підтвердив офіційний юридичний представник Винника. З’ясувалося, що повелитель вовчиць виїхав до Німеччини на лікування, але точний діагноз невідомий. Також передбачається, що разом із ним у європейській країні перебуває його таємна дружина Таїсія Сватко Таюне. Співачка теж має свій блог у соцмережах, де вперше за останні кілька місяців з’явилася від неї звістка, на яку з нетерпінням чекали підписники.

Таюне публічно захопилася силою духу українських воїнів та опублікувала кадр, на якому чоловік у камуфляжі рятує немовля на тлі зруйнованого мосту.

Таюні вперше з початку війни вийшла на зв'язок та випередила Олега Винника
Таюне вперше з початку війни вийшла на зв’язок та випередила Олега Винника

Чому Таїсія Сватко продовжує приховувати своє місцезнаходження шанувальникам залишається лише гадати, але все вказує на те, що вона перебуває у столиці Німеччини Берліні. Там давно живе їх із Винником син Юліан.

Нагадаємо, за чутками Олег Винник і Таюне одружилися у молодому віці невдовзі після випуску з музичного училища, де вони й познайомилися. Сватко є єдиною жінкою, яку вважають дружиною повелителя вовчиць, з іншими знаменитими красунями йому не приписували нічого більше роману.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.