Ані Лорак назвала себе “найтитулованішою співачкою України” та анонсувала концерт у Німеччині

Ані Лорак, яка обрала позицію відмовчуватися про війну, згадала про титул Народної артистки України та про нагороди, які вона отримувала, коли працювала в Україні. Все це лише для того, щоб виступити з концертами у Німеччині.

Співачка Ані Лорак, яка родом з України, з 2014 року живе та працює у росії. Артистка рідко коментувала свою позицію, але не приховувала той факт, що обрала для себе “більше рибне місце”. З початку повномасштабної війни, яку розв’язала росія на території України, Ані Лорак не зробила жодної публічної заяви, а свою сторінку в Інстаграм, де мала понад 7 мільйонів підписників, вона зовсім видалила. Співачка вирішила відмовчуватись, таким чином вона підтримала злочинні дії росії та геноцид українців.

Ані Лорак виступає в Росії
Ані Лорак назвала себе найтитулованішою співачкою України та анонсувала концерт у Німеччині

Варто зазначити, що Ані Лорак відмінила гастрольний тур Росією, який планувала ще 2021 року. Проте співачка знайшла для себе інше рішення. Нещодавно було анонсовано гастрольний тур Ані Лорак Німеччиною та Чехією.

Цікаво, що в анонсі до свого виступу Лорак вирішила згадати, що вона є українкою. На сайті Kontramarka, на якому продаються квитки на концерт Ані Лорак у Німеччині, зазначено, що вона найтитулованіша артистка України. Також в анонсі до виступу зазначається, що Лорак є Народною артисткою України. А ось про здобутки на російській сцені співачка вирішила не згадувати.

Ані Лорак назвала себе найтитулованішою співачкою України та анонсувала концерт у Німеччині

Варто зазначити, що Ані Лорак здобула свою останню нагороду в Україні ще 2013 року. Проте співачка підкреслила свої досягнення на українській сцені лише для того, щоб залучити більше іноземної аудиторії на свій концерт.

До речі, українці дуже обурилися заявою Ані Лорак. Користувачі Мережі обговорюють між собою, що співачка “різко перевзулася” заради заробітку. Багато хто вважає, що Лорак потрібно позбавити всіх титулів та нагород, які вона колись отримувала в Україні. Крім того, відомі блогери закликають українців, які зараз перебувають у Чехії та Німеччині, робити все від себе можливе, щоб зірвати концерт Ані Лорак.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.