Оля Полякова заговорила про розлучення з чоловіком Вадимом після 18 років шлюбу: “Він залишить мені все”

Відома українська співачка Оля Полякова одружена з Вадимом Буряковським уже 20 років. Однак, як і в більшості подружніх пар, які багато років живуть разом, у Олі та Вадима далеко не ідеальний шлюб.

Оля Полякова та Вадим Буряковський познайомилися близько 20 років тому під час виступу артистки на одному із заходів. Тоді Полякова була лише співачкою-початківцем, про яку ще ніхто не знав, а Вадим був заможним бізнесменом. Полякова одразу поклала око на завидного чоловіка. Її не збентежило те, що Вадим одружений і старший за неї на 15 років. До речі, Буряковському теж сподобалася молоденька співачка. Відразу після першої зустрічі між ними розпочався роман. Оля деякий час була у статусі коханки. Проте все змінилося, коли Полякова завагітніла. Чоловік покинув свою першу дружину і одружився з новою коханою.

Співачка Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова заговорила про розлучення із чоловіком Вадимом після 18 років шлюбу

Оля Полякова та Вадим Буряковський у шлюбі вже 18 років. Вони виховують двох дочок: 17-річну Марію та 10-річну Алісу. Співачка не соромиться розповідати на публіку про те, що її шлюб зовсім не ідеальний. За словами Полякової, на початку шлюбу у них із чоловіком були регулярні скандали, за яких вона дозволяла собі навіть бити посуд та дряпати обличчя свого чоловіка.

Також переломним моментом у їхньому шлюбі став період, коли Вадим перестав заробляти мільйони. Співачка зізнається, що спочатку її чоловік був дуже багатим. Він повністю забезпечував усі її забаганки та витратив купу грошей, щоб просунути Полякову у шоу-бізнес. Однак настав період, коли Вадим Буряковський втратив джерело доходу і Поляковій довелося утримувати сім’ю. На той момент Оля була вже відомою та популярною співачкою, тож гроші для неї вже не були проблемою.

Оля Полякова заговорила про розлучення із чоловіком Вадимом після 18 років шлюбу

Нещодавно в Ютуб-програмі ” Дорослі дівчатка” Полякова зізналася, що під час сварок з чоловіком вони почали обговорювати можливе розлучення. Співачка зізнається, їй не дуже хочеться розірвати шлюб, адже тоді доведеться ділити майно, а це дуже складний процес.

Не хочу ділити свій дім. Ми коли лаємося, починаємо говорити: “Давай розлучимося”. Кажу: “Давай сядемо і домовимося, як ми розлучатимемося”. У результаті він мені каже: “Я піду і залишу тобі все”. Я відразу кажу: “Як можна кинути таку святу людину?

– з іронією розповіла Оля Полякова.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.